جذب سرمایه ۴ استارتاپ گردشگری از ۴ نقطه جهان

جذب سرمایه ۴ استارتاپ گردشگری از ۴ نقطه جهان

رسانه قطبنما: از «پنج استارتاپ گردشگری جذاب از پنج نقطه مختلف دنیا» گرفته تا «چهار استارتاپ گردشگری با ایده‌های نوآورانه» و «از ژاپن تا سوئیس: معرفی ۲ استارتاپ سفر با ایده‌های جذاب»، رسانه قطبنما تاکنون استارتاپ های گردشگری زیادی را از سراسر دنیا بررسی و معرفی کرده است. این هفته نیز رسانه قطبنما به‌سراغ چهار استارتاپ گردشگری رفته است که همگی در حوزه‌ی تکنولوژی سفر فعالیت می‌کنند. در ادامه با این چهار استارتاپ گردشگری در سه قاره مختلف، بیشتر آشنا خواهیم شد.

۱-استارتاپ گردشگری استی مای وِی (StayMyWay)  از اروپا

معرفی استارتاپ: استارتاپ گردشگری «استی مای وِی» در زمینه تکنولوژی‌های بدون تماس برای هتل‌ها فعالیت می‌کند. در دوران همه‌گیری ویروس «کرونا» تکنولوژی‌های بدون تماس یکی از اساسی‌ترین نیازهای صنعت هتلداری محسوب می‌شد، بنابراین این استارتاپ بسیار موردتوجه هتلداران قرار گرفت. «استی مای وِی» این امکان را برای مهمانان فراهم می‌کند که بدون توقف در پذیرش هتل، به اتاق‌های خود دسترسی داشته باشند. مهمانان با استفاده از تلفن همراه خود می‌توانند از پاسپورت یا هر مدرک دیگری عکس بگیرند و مراحل پذیرش خود را به‌سادگی از طریق تکنولوژی انجام دهند. استارتاپ گردشگری استی مای وِی در ماه فوریه ۲۰۲۱ (بهمن ۱۳۹۹) با شرکت هتل‌های زنجیره‌ای «آکور» (Accor) در راه‌اندازی «کلیدهای دیجیتالی آکور» همکاری کرده است. این یک پیروزی بزرگ برای «استی مای وِی» محسوب می‌شود چراکه این شرکت برای راه‌اندازی کلید دیجیتالی ۷۰۰،۰۰۰ اتاق در ۵،۰۰۰ ملک آکور استخدام شده است. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری «استی مای وِی» تاکنون بیش از ۳.۷ میلیون دلار (۳ میلیون یورو) سرمایه جذب کرده و اکنون دور جدید سرمایه‌گذاری‌های خود را آغاز کرده است.

۲-استارتاپ گردشگری راکتریپ (Ructrip) از آسیا

معرفی استارتاپ: استارتاپ گردشگری «راکتریپ» یک شرکت مبتنی بر تکنولوژی سفر است که در سال ۲۰۱۹، در «چین» تاسیس شد. این استارتاپ دسترسی به اقامتگاه و خوابگاه‌های تفریحی را در ۶۵ شهر برای گردشگران فراهم می‌کند. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری «راکتریپ» اخیرا مقدار نامعلومی سرمایه جذب کرده است. از سرمایه‌گذاران این استارتاپ می‌توان به، «هواگای کپیتال» (Huagai Capital)، «چینگ‌کانگ کپیتال» (Qingcong Capital)، «تیپینگ پوینت کپیتال» (Tipping Point Capital)، «دانگدایی گروپ سرتین کپیتال» (Dangdai Group Certain Capital) و... اشاره کرد.

۳-استارتاپ گردشگری گو تو جوی (Go2Joy) از آسیا

معرفی استارتاپ: استارتاپ گردشگری «گو تو جوی» نیز از دیگر استارتاپ‌های فعال در تکنولوژی سفر است. این شرکت مستقر در «ویتنام» در فرآیند رزرو هتل‌ها فعالیت می‌کند و تاکنون بیش از ۲۰۰،۰۰۰ کاربر را به خود جلب کرده و با بیش از ۱،۰۰۰ هتل شراکت کرده است. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری «گو تو جوی» در فوریه ۲۰۲۱، از طریق سرمایه‌گذاری «اچ‌بی اینوستمنت» (HB Investments)، ۴.۷ میلیون دلار سرمایه جذب کرده است.

۴-استارتاپ گردشگری اوجیما (Ojimah) از آفریقا

معرفی استارتاپ: استارتاپ گردشگری اوجیما یکی از نوظهورترین استارتاپ های گردشگری است که در آگوست ۲۰۲۰ (مرداد ۱۳۹۹) در «گینه بیسائو» کار خود را در زمینه‌ی تکنولوژی سفر آغاز کرد. این شرکت قصد دارد تا ماه می ۲۰۲۱ (اردیبهشت ۱۴۰۰) یک پلتفرم همه‌جانبه راه‌اندازی کند که تقریبا تمام بُعدهای سفر را پوشش می‌دهد. به بیان ساده‌تر، کاربران از طریق این پلتفرم می‌توانند رزروهای مربوط به پروازها، محل اقامت، حمل‌ونقل، تجربیات محلی و راهنماهای مقصد، انتخاب اختیاری صندلی هواپیما، چک‌این خودکار، تبادل ارز خارجی و برنامه‌های ویزا را انجام دهند. یکی دیگر از برنامه‌های این پلتفرم این است که برخلاف وب‌سایت‌های مقایسه قیمت پرواز، ۸۱ شرکت هواپیمایی ارزان‌قیمت برای پروازهای داخلی آفریقا، از جمله ۱۰ شرکت هواپیمایی ارزان‌قیمت برتر آفریقا، در نتایج جست‌و‌جوی این پلتفرم قابل‌مشاهده است. جذب سرمایه: این استارتاپ گردشگری نوظهور اخیرا حدود ۱۰۰،۰۰۰ دلار (۸۵،۰۰۰ یورو) از طریق یک سرمایه‌گذار فرشته جذب کرده است.

استارتاپ گردشگری تکنولوژی سفر

با همه‌گیری ویروس «کرونا» در سراسر جهان، استارتاپ هایی که در حوزه‌ی تکنولوژی‌های بدون تماس فعالیت می‌کنند، بسیار مورد‌توجه فعالان حوزه‌ی گردشگری، به‌ویژه هتلداران، قرار گرفته‌اند. از طرفی سرمایه‌گذاران نیز در سال ۲۰۲۰ و نخستین ماه‌های سال ۲۰۲۱ استقبال زیادی از استارتاپ های گردشگری کردند. اگرچه بازگشت به روزهای قبل از بحران کرونا بسیار زمان‌بر است، اما علاقه‌‌ی اخیر سرمایه‌گذاران به استارتاپ های گردشگری، نشان‌دهنده‌ی عملکرد قابل‌قبول و آینده روشن این استارتاپ‌ها است.

مطالب مرتبط