معرفی استارت آپ های گردشگری خارجی (۷)

۶ استارتاپ فرانسوی موفق در مقابله با بحران کرونا

۶ استارتاپ فرانسوی موفق در مقابله با بحران کرونا

رسانه قطبنما: یکی از کشورهایی که صنعت گردشگری آن از بسته بودن مرزها و شیوع کرونا آسیب فراوانی دید، «فرانسه» بود. با این وجود استارتاپ های گردشگری فرانسه از این بحران استفاده کرده و توانستند از این شرایط نهایت استفاده را ببرند. این استارتاپ‌ها نه‌تنها خود را با این بحران سازگار کردند بلکه در این دوران با موفقیت‌های چشم‌گیری نیز روبه‌رو شدند و ‌به‌نظر می‌رسد که با ریشه‌کن‌شدن ویروس کرونا در موقعیت‌های خوبی برای رشد قرار بگیرند. همین مسئله موجب شد تا «رسانه قطبنما» در این مطلب، به معرفی و بررسی عملکرد ۶ استارتاپ گردشگری موفق فرانسوی بپردازد.

استارت آپ هایی که در این مطلب با آن‌ها آشنا خواهید شد:

۶ استارتاپ گردشگری فرانسوی

۱-Explora Project

Explora Project یک استارتاپ گردشگری مستقر در شهر «انسی» فرانسه است که در سال ۲۰۱۸ تاسیس شد و در سال ۲۰۱۹ به‌صورت تجاری آغاز به کار کرد.

روش کار Explora Project

تمرکز اصلی این استارتاپ بر گروه‌های کوچک گردشگری ماجراجویانه و گردشگری پایدار است. این استارتاپ گردشگری برای اجرای تورهای کوچک ماجراجویانه ۱۲۰ راهنمای تور مستقل استخدام کرده است. مصرف‌کنندگان برای رزرو تورهای موردعلاقه‌ خود می‌توانند به وب‌سایت این استارتاپ مراجعه کنند. از سوی دیگر راهنمایان تورها نیز انواع تورها را تحت نام تجاری Explora Project و خط‌مشی‌های این استارتاپ‌ها اجرا می‌کنند.

Explora Project و بحران کرونا

استارت آپ Explora Project فروش خود را از اواخر سال ۲۰۱۹ آغاز کرده بود. این استارتاپ در آغاز راه خود با بزرگ‌ترین چالش صنعت گردشگری در طول سال‌های اخیر روبه‌رو شد! بله بحران کرونا! همه‌گیری ویروس کرونا تقریبا چهار ماه پس از آغاز کار این استارتاپ، سراسر جهان را در بر گرفت. حال این استارتاپ چگونه توانست به یکی از ۶ استارتاپ گردشگری موفق در فرانسه تبدیل شود؟ اگرچه همه‌گیری ویروس کرونا میزان تقاضای سفرها را با کاهش چشم‌گیری روبه‌رو کرده بود، اما با این حال بسیاری از مسافران جوان تمایل داشتند که با گروه‌های کوچکی که تمام افراد نتیجه منفی آزمایش کرونا دارند، به خارج از کشور سفر کنند. همین امر باعث شد که Explora Project رفته‌رفته مشتریان خود را پیدا کند.

استارتاپ گردشگری

جذب سرمایه ۲ میلیون دلاری Explora Project

Explora Project تقریبا در اواسط سال ۲۰۲۰ موفق به جذب سرمایه‌ بذر ۲ میلیون دلاری (۱.۷ میلیون یورو) از سوی سرمایه‌گذارانی چون Kima Ventures ،Crédit Agricole Alpes Développement و سرمایه‌گذاران فرشته فرانسوی شد. این جذب سرمایه کمک زیادی به افزایش مقاومت این شرکت در دوران بحرانی کرونا کرد. در کل سال ۲۰۲۰، این شرکت موفق شد با حدود ۲۵۰ میلیون سفر در ۸ کشور، حدود ۱ میلیون دلار (۱.۴۵میلیون یورو) فروش داشته باشد

روش متفاوت Explora Project برای جذب مخاطب

شاید اغلب شرکت‌ها اعم از شرکت‌های گردشگری یا هر مجموعه‌ دیگری که به‌دنبال جذب مخاطب است، «گوگل» را بهترین راه برای بازاریابی کسب‌و‌کار خود تصور می‌کنند، اما بنیان‌گذار استارتاپ گردشگری Explora Project معتقد است که جستجوی کلمات کلیدی و شرکت در مناقصات تبلیغاتی برای کسب رتبه اول در گوگل یک روش قدیمی است، به‌ویژه‌ آنکه کلمه‌ای مانند سفرهای ماجراجویانه ممکن است توسط کسی در گوگل تایپ و سرچ نشود و این امر هیچ سودی برای این استارتاپ نخواهد داشت. Explora Project برای جذب مخاطبان خود از تبلیغات در شبکه‌های اجتماعی مانند اینستاگرام استفاده می‌کند. در ۹ مارچ ۲۰۲۰ (۱۹ اسفند ۱۳۹۸)، تعداد افرادی که با این شرکت ارتباط برقرار کرده یا در شبکه‌ اجتماعی آن عضو شده بودند، تنها هزار نفر بود، اما این شرکت اکنون بیش از ۱۰۰ هزار مخاطب دارد.

اقدامات‌ Explora Project برای آینده

Explora Project پیش‌بینی می‌کند که در آینده تقاضای گردشگری پایدار افزایش خواهد یافت. این شرکت در تلاش است که با روش‌های مختلف میزان تاثیرات زیست‌محیطی سفرهای خود را اندازه‌گیری کند. این شرکت چندی پیش با استخدام یک متخصص در مجموعه‌ خود، تلاش کرد که میزان کربن تولید‌شده توسط سفرهای شرکت خود را اندازه‌گیری کند. علاوه بر آن، این شرکت در بسیاری از سفرهای خود برنامه‌های غذایی بدون گوشت را جایگزین رژیم‌های گوشتی می‌کنند، چراکه  به نظر می‌رسد، غذاهای گوشتی گازهای گلخانه‌ای بیشتری تولید می‌کنند. همچنین این شرکت در تلاش است که بیشتر سفرهایی با مسافت کوتاه انجام دهد که با قطار یا اتوبوس انجام‌پذیرند. البته ناگفته نماند که این شرکت پکیج‌های سفرهای هوایی نیز ارائه می‌دهد.

۶ استارتاپ گردشگری فرانسوی

۲-Cocoonr

Cocoonr، یک استارت آپ گردشگری مستقر در شهر «رن» فرانسه است که در سال ۲۰۱۵ میلادی متولد شده است. این استارتاپ در حوزه‌ اجاره‌ کوتاه‌مدت و میان‌مدت اقامتگاه‌‌ها فعالیت می‌کند. استارتاپ Cocoonr، خدمات جامعی برای افزایش سرمایه‌گذاری در املاک و مستغلات صاحبان املاک ارائه می‌دهد که از جمله‌ آن‌ها می‌توان به عکس‌برداری حرفه‌ای از املاک، نوشتن و ارسال آگهی در بیش از ۱۵ سایت رزرو، مدیریت رزروها، آماده‌سازی و نگهداری از محل اقامت، لباسشویی، پذیرایی از بازدید‌کنندگان و... اشاره کرد.

این استارتاپ در اقدامی جذاب، اقدام به راه‌اندازی آژانس‌های محلی در شهرهای مختلف فرانسه کرده است که با دانش بیشتری که از بازار گردشگری و املاک و مستغلات محلی دارند، مشتریان خود را راهنمایی می‌کنند. این استارتاپ بیش از ۳۵ کارمند و ۱۰نمایندگی در سراسر فرانسه دارد و تاکنون با بیش از ۸۰۰ ملک همکاری کرده است.

استارتاپ مسافرتی Cocoonr در بحران کرونا

درست همانند Airbnb که با کاهش محدودیت سفرها موفق شد از رونق رزرو و اجاره آپارتمان‌ها سود مناسبی کسب کند، استارتاپ مسافرتی Cocoonr نیز با اجاره کوتاه‌مدت و میان‌مدت املاکی مانند آپارتمان‌های اجاره‌ای‌، خانه‌‌های مسکونی، ویلاها و کلبه‌های ییلاقی توانست به موفقیت قابل‌توجهی دست یابد. املاک این گروه علاوه بر برند Cocoonr تحت عنوان برند Book&Pay نیز اجاره داده می‌شوند. Book&Pay وب‌سایتی است که املاک اقامتی در بیش از ۲۰ سیستم رزرو از جمله Airbnb ،Booking.com ،TripAdvisor ،Expedia و... به نمایش در آمده و در دسترس مشتریان قرار می‌گیرد.

جذب سرمایه و رشد Cocoonr در سال ۲۰۲۱

استارتاپ گردشگری Cocoonr در نخستین ماه سال ۲۰۲۱ میلادی (دی ۱۳۹۹) موفق شد به تنها استارتاپ گردشگری اروپایی تبدیل شود که در زمان بحران کرونا، بودجه‌ای را با عنوان سرمایه‌ خطرپذیر جذب کند. این استارت آپ نه‌تنها شاهد افزایش درآمد در سال ۲۰۲۰ بود، بلکه موفق شد امسال فعالیت خود را در شهرهای «بوردو»، «تولوز»، «نانت» و «مارسی» فرانسه نیز گسترش دهد. استارتاپ مسافرتی Cocoonr موفق شده است ۱.۲۱ میلیون دلار (۱ میلیون یورو) بودجه از سرمایه‌گذاران فرشته از جمله «جورج سامپر» (George Sampeur)، که به‌مدت ۱۵ سال ریاست گروه هتل‌های B&B را بر عهده داشت، جذب کند. این استارتاپ پیش از نیز  حدود ۱.۶ میلیون دلار (۱.۳ میلیون یورو) سرمایه جذب کرده بود.

استارت آپ Evaneos

۳-Evaneos

Evaneos یک استارتاپ رزرو تور مستقر در «پاریس» است که در سال ۲۰۰۹ راه‌اندازی شده است. این استارتاپ مسافرتی با ارائه‌ لیستی از آژانس های مسافرتی محلی در پلتفرم خود، به گردشگران کمک می‌کند تا برای رزرو سفرهای خود با نمایندگان آژانس‌ها ارتباط برقرار کنند. استارتاپ گردشگری Evaneos با ایجاد پیشنهادات سفرهای شخصی‌سازی‌شده‌ آنلاین، سهم بازار را از فروشندگان سنتی پکیج‌های مسافرتی گرفته و از پیشگامان ارائه‌دهنده‌‌ آفر مسافرتی است. از سوی دیگر این استارتاپ به هزاران نماینده‌ آ‌ژانس‌های محلی در بیش از ۱۶۰ مقصد کمک می‌کند که تورهای شخصی‌سازی‌شده‌ چندروزه خود را به مصرف‌کنندگان بفروشند. رویکرد این استارتاپ گردشگری آن است که با حذف واسطه‌ اپراتورهای تور و پلتفرم‌های تبلیغاتی، در هزینه‌های تامین‌کنندگان (ساپلایرها) و مشتریان صرفه‌جویی کند. به‌گفته‌ این شرکت، Evaneos تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار مشتری داشته است و با هزار و ۲۰۰ آژانس گردشگری همکاری می‌کند.

فعالیت‌های Evaneos پیش از بحران کرونا و پس از آن

این شرکت در سال ۲۰۱۸، موفق شد حدود ۸۰ میلیون دلار سرمایه جذب کند. بنیان‌گذاران این استارتاپ مسافرتی پس از نزدیک به یک دهه فعالیت، تصمیم گرفتند که از بودجه‌های خارجی برای افزایش سرعت تجارت خود استفاده کنند. این بودجه از سرمایه‌گذاران خطرپذیر تامین شده بود. پس از همه‌گیری ویروس کرونا، این شرکت از همان ابتدای بحران با کاهش موقتی برخی از هزینه‌ها و کمک از دولت فرانسه، بودجه خود را تامین کرد. به‌گفته‌ بنیان‌گذار این شرکت، Evaneos موفق شد یک سال بحرانی را به‌طور عجیبی با موفقیت طی کند. گرچه هنوز زمان بازگشت کسب‌و‌کار این شرکت نامشخص است اما آن‌ها برای دستیابی به اهداف‌‌ بلندمدت تلاش می‌کنند.

اهداف بلندمدت Evaneos

استارتاپ گردشگری Evaneos در سال ۲۰۲۱، تلاش کرده است که بیشتر به نیازهای مسافران خود توجه کند. بر اساس یافته‌های این استارتاپ، مسافران می‌خواهند به مقاصد غیرمعمول سفر کرده و جهان را به‌روش اصیل‌تری کشف کنند. آن‌ها دوست دارند از گروه‌های بزرگ دوری کرده و معنی و تاثیر سفرهای‌شان را بهتر درک کنند. در حال حاضر استارتاپ گردشگری Evaneos تصمیم گرفته است با کارگزاران محلی خود کار کند تا بتواند پیشنهادات تورهای خود را متناسب با نیاز مصرف‌کنندگان تنظیم کند. همچنین این استارتاپ قصد دارد از ابزارهای جدید برای برنامه‌ریزی‌های آنلاین سفرها استفاده کند چراکه این روزها بازار به‌سرعت به‌سمت شخصی‌سازی آنلاین سفرها پیش می‌رود.

اقدامات Evaneos برای آینده

مانند استارتاپ Explora Project که در قسمت اول به آن اشاره کردیم، استارتاپ Evaneos به رشد چشم‌گیر تقاضای گردشگری پایدار، به‌ویژه پس از پایان بحران، امیدوار است. این شرکت معتقد است که اکنون مقاصد گردشگری بیشتر از قبل به‌دنبال گردشگری مسئولانه بوده و سعی می‌کنند از ازدحام بیش از حد گردشگران یا Overtourism پس از بحران کرونا جلوگیری کنند. به‌اعتقاد مدیرعامل Evaneos، مسافران احتمالا در آینده، کمتر به‌سراغ سفرهای طولانی‌مدت رفته و سعی می‌کنند سفرهایی منظم به مقاصد نزدیک‌تر داشته باشند. این استارتاپ سعی دارد که روند فعالیت‌های خود را با این شرایط تطبیق دهد. علاوه بر آن، این استارتاپ قصد دارد در مقاصد خود توزیع درآمد گردشگری را بهبود بخشد و همچنین حضور گردشگران را نیز در سراسر جهان بهتر از قبل توزیع کند. 

استارت آپ فرانسوی

۴-Cirkwi

Cirkwi استارت آپی است که در حوزه‌ تکنولوژی سفر فعالیت می‌کند و در سال ۲۰۱۱ میلادی در شهر «نانسی» فرانسه آغاز به کار کرده است.

Cirkwi قبل و بعد از بحران کرونا

استارتاپ گردشگری Cirkwi قبل از همه‌گیری ویروس کرونا، بر تهیه‌ ابزارهای دیجیتالی برای ایجاد، توزیع و ترویج برنامه‌های سفرهای توریستی در نقاط محبوب فرانسه، «بلژیک»، «سوئیس» و کشورهای همسایه متمرکز بود. این استارتاپ قبل از بحران، حدود ۲ هزار مشتری برای خدمات B2B خود به دست آورده بود. بیش از ۸۰۰ وب‌سایت تبلیغات گردشگری، بسیاری از ارائه‌دهندگان اقامتگاه‌ها و حدود ۱۵ آژانس دیجیتال تخصصی با محتوایی که این استارتاپ تولید می‌کند، ادغام شدند. استارتاپ گردشگری "Cirkwi" علی‌رغم بحران کرونا در سال ۲۰۲۰، توانست بیشتر مشتریان خود را حفظ کند. این استارتاپ ارائه‌دهنده‌ «نرم‌افزار به‌عنوان سرویس» (Software as a service) یا "SaaS" است که روشی برای توزیع و ارائه‌ نرم‌‌افزارها از طریق اینترنت است.

Cirkwi علاوه بر ارائه‌ چنین سرویسی،  به بسیاری از مشتریان دولتی خدمات ارائه می‌دهد و بر ارتقای گردشگری بومی و منطقه ای تأکید دارد؛ به همین دلایل این استارتاپ علی‌رغم بحران کرونا، موفق شد با حجم گسترده‌ای از فعالیت و تجارت روبه‌رو شود. علاوه بر آن، Cirkwi در مارچ ۲۰۲۰ میلادی (اسفند ۱۳۹۸)، درست زمانی که بحران کرونا به اوج خود رسید بود، به‌روش از ‌راه ‌دور به  Welcome City Lab، اولین پلتفرم نوآوری گردشگری در جهان، پیوست.

جذاب‌ترین اقدام استارتاپ گردشگری Cirkwi در دوران بحران کرونا، ایجاد محصول جدیدی با عنوان Storyguide بود. Storyguide ابزاری است که به همه امکان می‌دهد از روی کاناپه‌ شخصی خود سفر کنند! Storyguide یک راهنمای سفر است که به‌صورت اسلایدهای تصویری چرخشی مورداستفاده قرار می‌گیرد. الگوریتم این برنامه طوری طراحی شده است که به‌طور خودکار به ۳.۵ میلیون نقطه دسترسی دارد.

اهداف و اقداماتCirkwi برای آینده

یکی از رویاها و البته اهداف بنیان‌گذاران این استارتاپ آن است که Cirkwi را به یک مرجع محتوای بازاریابی گردشگری تبدیل کنند. آن‌ها قصد دارند محصولات خود را نه فقط به چند کشور، بلکه به هر شرکت حرفه‌ای یا رسانه‌ای گردشگری در سراسر جهان ارائه دهند. یکی از بنیان‌گذاران Cirkwi در این خصوص می‌گوید: «جمع‌آوری اطلاعات گردشگری هر کشور بسیار زمان‌بر است، به همین دلیل ما به جستجوی سایر منابع اطلاعات پرداختیم. ما یک موتور جست‌و‌جوی وب برای خود ایجاد کرده‌ایم که میلیون‌ها داده‌ گردشگری ساختاریافته و صفحات مختلف وب را تجزیه‌و‌تحلیل و رتبه‌بندی می‌کند.»

توسعه‌ تیم Cirkwi در سال ۲۰۲۱

استارتاپ Cirkwi با توجه به «بازار هدف» (Target market) خود، مشتریان خود را گسترش داده است. این شرکت نوپا در اکتبر سال ۲۰۲۰ میلادی (مهر ۱۳۹۹) ابزارهایی را برای بخش مهمان‌نوازی به پلتفرم خود افزود. از آن زمان تا کنون نزدیک به ۲۵۰ هتل فرانسوی در این پلتفرم فعالیت می‌کنند. این استارتاپ در ماه‌های نخست ۲۰۲۱ نیز، ابزارهای بیشتری را برای مدیریت ارتباط با مشتری ایجاد کرد. همچنین این استارتاپ قصد دارد در سال ۲۰۲۱، ۱۱ عضو جدید به مجموعه‌ خود اضافه کند. از دیگر برنامه‌های استارتاپ گردشگری "Cirkwi" در سال ۲۰۲۱ آن است که تا تابستان بازار «آمریکای شمالی» آزمایش کنند.

استارتاپ سفر فرانسوی

۵-MagicStay

MagicStay، استارتاپی مستقر در شهر «گرس» فرانسه است که از زمان تاسیس خود یعنی سال ۲۰۱۳ میلادی، بازار سفرهای کاری و شرکتی را هدف قرار داده است. این استارتاپ مسافرتی به شرکت‌ها کمک می‌کند که مسکن یا اقامتگاهی موقت برای کارمندان خود پیدا کنند. این استارتاپ در پلتفرم خود بیش از ۷۰۰ هزار آپارتمان، ویلا و هتل در سراسر جهان را به مسافران ارائه می‌دهد. البته برخلاف بسیاری از استارتاپ‌های اجاره اقامتگاه، که خودشان مدیریت املاک را به‌عهده می‌گیرند، مدیریت و اداره‌ این املاک بر عهده‌ MagicStay نیست. آپارتمان‌های مبله موجود در این استارت آپ، با مدیریت حرفه‌ای آژانس‌های املاک بهترین خدمات را به مهمانان ارائه می‌دهند و مهمانان می‌توانند آن‌ها را به‌طور مستقیم در وب‌سایت MagicStay رزرو کنند.

نگاهی به عملکرد MagicStay قبل از بحران کرونا

این استارتاپ، تا سال ۲۰۱۹ به حدود یک‌چهارم از شرکت‌های فرانسوی خدمت‌رسانی می‌کرد. عامل اصلی موفقیت این شرکت ساخت ابزارهای رزرو آنلاین بود که سبب تسهیل انجام کارهای رزرو در درازمدت برای شرکت‌ها می‌شد. آنچه که استارتاپ MagicStay را از سایر شرکت‌های فناوری‌محور متمایز می‌کند، آن است که معمولا خدمات‌رسانی سایر شرکت‌ها برای مدیریت سفرهای کوتاه‌مدت تنظیم شده‌ است و اغلب برای اقامت‌های طولانی‌مدت قابل‌استفاده نیستند. این مسئله دقیقا شکافی است که MagicStay سعی در پرکردن آن دارد.

 MagicStay در بحران کرونا

پس از همه‌گیری ویروس کرونا، MagicStay تصمیم گرفت که یک محصول جدید برای رزرو کوتاه‌مدت اقامتگاه برای سایر مصرف‌کنندگان ارائه دهد. در حالی که وب‌سایت این شرکت هنوز به ارائه‌ خدمات تجاری خود می‌پردازد، لیستی برای ارائه خدمات به سایر مشتریان نیز ایجاد کرده است. این اقدام، تاثیر مثبتی در سودآوری MagicStay در بحران کرونا داشت. این شرکت موفق شد در سال ۲۰۲۰ میلادی، موجودی خود را دو‌برابر کرده و تعداد املاکش را در سراسر جهان به یک میلیون واحد آپارتمان برساند.

اقدامات استارتاپ MagicStay

بنیان‌گذار این شرکت انتظار دارد پس از پایان بحران، پیشنهادات اصلی MagicStay از جذابیت بیشتری برخوردار شوند، چراکه برای بسیاری از شرکت‌ها، این مسئله بسیار اهمیت دارد که کارمندانشان در املاکی که مطابق با سیاست‌های سفرهای کاری عمل می‌کنند، اقامت کنند. همچنین این شرکت به‌منظور افزایش ایمنی و اعتماد مسافران با تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌ کاهش خطر و افزایش امنیت سفر فعالیت می‌کنند، از جمله International SOS ،SSF و WorldAware کار می‌کند.

روش بازاریابی MagicStay

سایت MagicStay برای تبلیغات املاک خود از سایت‌های اجاره‌دهنده‌ اقامتگاه دیگر مانند Airbnb استفاده نمی‌کند، اما برای جذب کاربران از روش «بازاریابی پولی» یا «پید مارکتینگ» (Paid Marketing) در گوگل استفاده می‌کند. این شرکت ادعا می‌کند اگر کاربران در گوگل عبارت اجاره کوتاه‌مدت اقامتگاه در «لندن» یا همان «short term rentals in London» را تایپ کنند، وب‌سایت MagicStay در نتایج بالای جست‌وجو قابل‌مشاهده است. بنابراین براساس گفته‌های مدیرعامل این شرکت، MagicStay در مسیر بسیار درستی قدم بر می‌دارد. ناگفته نماند که این استارتاپ از زمان راه‌اندازی خود تا کنون، حدود ۹.۵ میلیون دلار (۸ میلیون یورو) سرمایه جذب کرده است.

استارتاپ مسافرتی فرانسوی

۶-Koala

استارتاپ Koala، یک شرکت فعال در زمینه فناوری بیمه است که در سال ۲۰۱۸ میلادی، در پایتخت فرانسه، «پاریس»، راه‌اندازی شده است و اولین محصول خود در زمینه بیمه پروازی را در سال ۲۰۲۰ ارائه کرد.

عملکرد Koala در بحران کرونا

همه‌گیری جهانی ویروس کرونا، سبب شده است بسیاری از مسافران به‌دنبال بیمه‌های مسافرتی باشند که انعطاف‌پذیری بیشتری دارند؛ بنابراین می‌توان گفت که استارتاپ مسافرتی Koala، شرکتی است که دقیقا در زمان درست، در جای درستی قرار گرفت. این شرکت با بیمه‌های مسافرتی خود، این امکان را برای مسافران فراهم می‌کند که بتوانند بدون توجیه و دلیل خاصی سفر خود را لغو کنند. به‌عنوان مثال با بیمه پروازی Koala، مسافران بازپرداخت تغییر رزرو یا لغو پروازهای خود را دریافت می‌کنند؛ پیشنهادی که شاید بتوان گفت در صنعت گردشگری به‌ندرت یافت می‌شود.

«اوگو ویل» (Ugo Weyl)، مدیرعامل استارتاپ Koala می‌گوید: «شرکت ما در ماه دسامبر ۲۰۲۰ میلادی (آذر ۱۳۹۹) خدماتی را راه‌اندازی کرد که برای مسافران این امکان را فراهم می‌کند که به هر دلیلی سفر خود را فقط با چند کلیک، به‌صورت آنلاین و بدون ارائه مستندات لغو کنند.» به‌گفته‌ «اوگو ویل»، هر ساله صدها میلیون مسافر با مشکل اختلال و تاخیر در پرواز روبه‌رو می‌شوند و برای جبران خسارت خود با مشکلات زیادی دست‌و‌پنجه نرم می‌کنند و تنها ۱۵درصد از مسافران موفق به دریافت بازپرداخت خود می‌شوند.

جذب سرمایه Koala

استارتاپ گردشگری Koala در ماه ژوئن ۲۰۲۰ میلادی (خرداد ۱۳۹۹) موفق شد از طریق سرمایه‌گذاران فرشته مبلغ ۱.۹ میلیون دلار (۱.۶ میلیون یورو) سرمایه جذب کند. از جمله سرمایه‌گذاران اصلی این سرمایه‌گذاری می‌توان به مدیرعامل سابق «ایر مالتا» (Air Malta) یا «بروکسل ایرلاینز» (Brussels Airlines) اشاره کرد.

پیشنهاد «رسانه قطبنما»:

استارت آپ گردشگری چیست | ایده استارت آپ گردشگری + ویدیو 

مطالب مرتبط