ترغیب دوباره‌ی مسافران به سفر، به‌کمک یک آهنگ قدیمی

ترغیب دوباره‌ی مسافران به سفر، به‌کمک یک آهنگ قدیمی

یک شرکت اپراتور تور امریکایی برای بازگرداندن مسافران، از یک آهنگ قدیمی و خاطره‌انگیز با مضمون «بازگشت» استفاده کرده است. کمپینی که با موفقیت بسیاری همراه بوده است.

رسانه قطب‌نما- از زمان ازسرگیری سفرها پس از همه‌گیری کرونا، اپراتورهای تورها گام‌های متعددی را برای افزایش اعتماد و ایمنی مهمانان خود برداشته‌اند. در این میان یکی از شرکت‌های اپراتور تصمیم گرفته است از یک آهنگ محبوب دهه ۱۹۷۰ میلادی برای بازگشت مسافران خود استفاده کند. این شرکت قصد دارد با این آهنگ خاطره‌انگیز به مسافران بگوید مقاصد محبوب تا چه اندازه دلتنگ بازگشت آن‌ها هستند. شرکت «گلوباس» (Globus)، که چهار شرکت اپراتور تور را مدیریت می‌کند، کمپین «پلن یور کام‌بک» (Plan Your Comeback) خود را در ماه می ۲۰۲۱ راه‌اندازی کرد. این کمپین شامل ویدئویی از مکان‌های دیدنی متعدد همراه با آهنگ «بیبی کام بک» (Baby Come Back) ساخته‌ی گروه «پلیر» (Player) در سال ۱۹۷۷ است.

حال سوال این است آیا واقعا مسافران با این کمپین به گلوباس بازگشتند؟

اعداد و ارقام پاسخ این سوال را مثبت نشان می‌دهند. به‌گفته‌ی مدیر ارشد بازاریابی گلوباس، رزروهای تمام برندهای شرکت برای سفرهای سال ۲۰۲۲، نسبت به مدت مشابه در سال ۲۰۱۹ بیش از ۳۵درصد افزایش یافته است. البته تنها این رقم نشان‌دهنده محبوبیت کمپین «پلن یور کام‌بک» نیست، بلکه این کمپین ۱.۵ میلیون بازدید‌کننده را به وب‌سایت‌های شرکت جذب کرده است.

چرا این کمپین موفق بوده است؟

به‌گفته‌ی مدیر ارشد بازاریابی، این روزها موضوع «بازگشت» (comeback) در ایالات متحده رونق یافته است. او معتقد است که آمریکایی‌ها علاقه‌ی زیادی به بازگشت دارند! از آنجایی که این کمپین نیز مسافران را به بازگشتن ترغیب می‌کند، آن‌ها را تحت‌تاثیر قرار داده است. بنابراین بهبود وضعیت شرکت گلوباس به‌دلیل افزایش تقاضا و اعتماد مصرف‌کنندگان در سه ماهه اول سال ۲۰۲۱ امری اجتناب‌ناپذیر است. نکته مهم‌ دیگر در موفقیت این کمپین آن است این ویدئو شامل مکان‌هایی بوده است که طی این مدت، مسافران از دیدن آن‌ها محروم بوده‌اند و میل به تجدید دیدار با آن‌ها را داشتند. از این رو این کمپین شامل نقاط دیدنی نظیر تندیس «دیوید میکل آنژ»، برج «ایفل» و مجسمه‌‌های «جزیره ایستر» است که مسافران را به سفر ترغیب می‌کند.

چرا گلوباس از این جاذبه‌ها در کمپین خود استفاده کرد؟

جاذبه‌هایی که در این ویدئو حضور دارند، بسیار موردعلاقه‌ی مسافران آمریکایی هستند، اما با توقف گردشگری جهانی، دسترسی به این جاذبه‌ها غیر ممکن بود. از سوی دیگر گلوباس از دیگر بازارهای مهم غافل نشده است چراکه این کمپین برای جلب توجه مسافران در کانادا و انگلستان نیز طراحی شده است.

مراحل کمپین پلن یور کام‌بک

این کمپین از دو مرحله تشکیل شده است؛ مرحله اول از ۱۷ می تا جولای (۲۷ اردیبهشت تا تیر) اجرا شد و مرحله دوم در ۷ سپتامبر (۱۶ شهریور) آغاز شده و تا اکتبر ادامه دارد. مرحله‌ی دوم نسخه‌ی کامل‌تری از مرحله‌ی اول بوده که شامل هزینه‌ی کمتری نیز است. علاوه بر آن در ویدئوی دوم کمپین، مقاصد و نمادهای گردشگری جدیدی نیز حضور داند که برای مسافران جالب و خاطره‌انگیز است.

جدیدترین اخبار گردشگری جهانی را از رسانه قطب‌نما دنبال کنید.

مطالب مرتبط