از ژاپن تا سوئیس: معرفی ۲ استارتاپ سفر با ایده‌های جذاب

از ژاپن تا سوئیس: معرفی ۲ استارتاپ سفر با ایده‌های جذاب

«دی دی سفر» هر هفته چندین استارتاپ سفر و گردشگری را که با ایده‌های جذابشان مورد‌توجه سرمایه‌گذاران قرار گرفته‌اند، معرفی می‌کند. این بار نیز به‌سراغ یک استارتاپ حوزه‌ی فناوری در «ژاپن» و یک استارتاپ خلاق در «سوئیس» رفته است که به‌تازگی توانسته‌اند کسب‌و‌کار خود را توسعه دهند.

رسانه قطب‌نمااز پنج استارتاپ جذاب از پنج نقطه مختلف دنیا گرفته تا چهار استارتاپ گردشگری با ایده‌های نوآورانه، استارتاپ‌های فراوانی از همان ابتدای سال ۲۰۲۱ موفق به جلب نظر سرمایه‌گذاران شده‌اند. این هفته نیز رسانه قطب‌نما به‌سراغ ۲ استارتاپ سفر با ایده‌های کاملا متفاوت، یکی از ژاپن و دیگری از سوئیس رفته است. در ادامه کمی بیشتر با این دو استارتاپ خلاق و موفق آشنا می‌شویم:

۱-استارتاپ سفر «نومدی» (Nomady)

  استارتاپ سفر و گردشگری سوئیسی معرفی استارتاپ: استارتاپ نومدی یک سرویس رزرو کمپ‌ و اردوگاه‌های سنتی و غیر‌سنتی در کشور «سوئیس» است. این استارتاپ سفر و گردشگری به‌مدت دو سال است که دوستداران طبیعت را با مالکان اردوگاه‌ها در مزارع کشاورزی و مکان‌‌های دیگر آشنا کرده و آن‌ها را به یکدیگر پیوند می‌دهد. استارتاپ سفر و گردشگری نومدی به خانواده‌های کشاورزان کمک می‌کند تا از طریق زمین‌های خود، مخارج زندگی‌شان را تامین کنند. تاکنون بیش از ۱۳۰ میزبان توانسته‌اند توسط استارتاپ نومدی در بیش از ۱۴,۰۰۰ شب از مهمانان و گردشگران دوستدار طبیعت پذیرایی کنند. «الیور هوبر» (Oliver Huber) و «پائولو د کارو» (Paolo De Caro)، بنیانگذاران استارتاپ سفر و گردشگری نومدی اخیرا در یک برنامه تلویزیونی اعلام کرده‌اند که در‌صدد ایجاد چشم‌انداز جدیدی در زمینه گردشگری اصیل و پایدارند. جذب سرمایه: استارتاپ سفر و گردشگری نومدی به‌تازگی مقدار نامعلومی سرمایه بذر جذب کرده است. پرونده‌های مالی نومدی نشان می‌دهد که این شرکت حدود ۱۴۰,۰۰۰ دلار (۱۲۵,۰۰۰$ فرانک سوئیس) سرمایه‌ جمع‌آوری کرده است. گردشگری در طبیعت و کمپ در چادرهای مسافرتی یکی از جدید‌ترین ایده‌هایی است که توجه استارتاپ‌ها و کارآفرینان را به خود جلب کرده است. استارتاپ سفر و گردشگری «هیپ کمپ» (Hipcamp) نیز استارتاپی مستقر در «سانفرانسیسکو» است که دقیقا کاری شبیه به نومدی انجام می‌دهد و اخیرا توانسته است ۵۷ میلیون دلار سرمایه جذب کند.
پیشنهاد رسانه قطب‌نما: اشتیاق ۸ استارتاپ گردشگری به عرضه اولیه سهام در سال ۲۰۲۱

استارتاپ سفر «کویکین» (Cuicin)

معرفی استارتاپ: استارتاپ کویکین یک شرکت نوظهور مهمان یاری در «توکیو» است. این استارتاپ سفر و گردشگری نرم‌افزاری با عنوان "aiPass" راه‌اندازی کرده است که به‌عنوان یک سیستم مدیریت املاک به هتل‌ها و سایر ارائه‌دهندگان اقامتگاه‌ها خدمات ارائه می‌دهد. استارتاپ کویکین در دوران همه‌گیری «کرونا» توانست به موفقیت‌های بزرگی دست یابد و توجه فعالان صنعت گردشگری را به خود جلب کند. نرم‌افزار "aiPass" با ارائه‌ی خدماتی همچون چک‌این بدون تماس به هتل‌ها، به یکی از پرکاربردترین نرم‌افزارهای دوران بحرانی کرونا در صنعت گردشگری تبدیل شد. جذب سرمایه: شرکت نوپای کویکین به‌تازگی توانسته است به‌کمک سرمایه‌گذاران، ۵۶۰,۰۰۰ دلار (۶۰ میلیون ین) سرمایه جذب کند. این استارتاپ سفر تاکنون حدود ۹۵۰,۰۰۰ دلار درآمد کسب کرده است.

کلام آخر

استقبال سرمایه‌گذاران از استارتاپ‌های سفر و گردشگری در سال ۲۰۲۰ و نخستین ماه‌های سال ۲۰۲۱، نشانگر روزهای پایانی طوفان بحران کرونا و آغاز روزهای امیدبخش برای صنعت گردشگری است. سرمایه‌گذاران معتقدند با وجود آسیبی که بحران کرونا به صنعت گردشگری وارد کرده است، این صنعت بار دیگر بهبود خواهد یافت اما شرایط دیگر هرگز به‌ روزهای قبل از کرونا باز نخواهد گشت. در این بین استارتاپ های گردشگری با ایده‌های خلاقانه و جذاب خود یکی از اصلی‌ترین امیدهای صنعت گردشگری برای بازگرداندن مسافران به مقاصد گردشگری‌اند. رسانه قطب‌نما هر هفته استارتاپ‌های سفر و گردشگری را که توانسته‌اند با عملکرد حیرت‌انگیزشان، توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کنند، معرفی می‌کند. علاوه بر آن، رسانه قطب‌نما در روزهای چهارشنبه‌ی هر هفته، یک استارتاپ گردشگری خلاق را از تولد تا سودآوری بررسی می‌کند، بنابراین اگر به مبحث استارتاپ های گردشگری علاقه‌مندید، مقاله‌های استارتاپی رسانه قطب‌نما را در روزهای چهارشنبه از دست ندهید.
شما می‌توانید جدیدترین اخبار و مقالات حوزه‌ی سفر و گردشگری را در وب‌سایت رسانه قطب‌نما و اینستاگرام  “ddsafarnews” مطالعه کنید.
   

مطالب مرتبط