هشت استارتاپ گردشگری خلاق با جذب سرمایه‌های میلیون دلاری

هشت استارتاپ گردشگری خلاق با جذب سرمایه‌های میلیون دلاری

«دی‌دی سفر» هر هفته به‌سراغ استارتاپ های گردشگری مهم و خلاق روز دنیا رفته و میزان جذب سرمایه و البته روش کسب‌و‌کارشان را معرفی می‌کند. این هفته نیز به‌سراغ ۸ استارتاپ گردشگری موفق می‌رویم که توانسته‌اند در نخستین ماه ۲۰۲۱ (دی ماه ۱۳۹۹) نزدیک به ۵۰ میلیون دلار سرمایه جذب کنند.

رسانه قطبنما: از «پنج استارتاپ گردشگری جذاب از پنج نقطه مختلف دنیا» و «چهار استارتاپ گردشگری با ایده‌های نوآورانه»  گرفته تا «از ژاپن تا سوئیس: معرفی ۲ استارتاپ سفر با ایده‌های جذاب» و «جذب سرمایه ۴ استارتاپ گردشگری از ۴ نقطه جهان» رسانه قطبنما تاکنون چندین استارتاپ گردشگری را که اخیرا موفق شده‌اند کسب‌و‌کار خود را توسعه دهند، معرفی کرده است.

این سرمایه‌گذاری‌ها و کمک‌های مالی توسط شرکت‌های بزرگ و کوچک، نشان‌دهنده‌ی علاقه‌ی سرمایه‌گذاران به سرمایه‌گذاری در استارتاپ های گردشگری نوظهور و خلاق است.

در ادامه این مطلب نیز علاوه بر آشنا‌شدن با ۸ استارتاپ گردشگری خلاق و نوظهور که با ایده‌های منحصر‌به‌فرد خود توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب می‌کنند، با روند جذب سرمایه‌ی آن‌ها در ماه نخست ۲۰۲۱ آشنا خواهیم شد.

استارتاپ گردشگری گت

۱-استارتاپ گردشگری «گت» (Gett)

معرفی: «گت» (Gett)، یک استارتاپ گردشگری است که در زمینه‌ی حمل‌ونقل زمینی مسافران کاری کمپانی‌های بزرگ فعالیت می‌کند. استارتاپ «گت» با ارائه‌ی یک نرم‌افزار کارآمد، تمام فرآیندهای حمل‌و‌نقل مسافران کاری را که قصد دارند از راه زمینی سفر کنند، تسهیل می‌کند.

جذب سرمایه: این استارتاپ گردشگری اخیرا توانسته است ۱۵ میلیون دلار، به ۱۰۰ میلیون بودجه‌ی دریافتی خود در ماه ژوئن ۲۰۲۰ (خرداد ۱۳۹۹) اضافه کند.

۲-استارتاپ گردشگری «تریواگو» (Trivago)

معرفی: استارتاپ گردشگری «تریواگو» (Trivago)، یک سرویس متاسرچ آنلاین سفر است. پلتفرم «تریواگو» به کاربران این امکان را می‌دهد که قیمت هتل‌ها را از صدها سایت مسافرتی مشاهده و با یکدیگر مقایسه کرده و در نتیجه با بررسی هزینه‌ها، اقامتگاه مورد‌علاقه‌ی خود را پیدا کنند.

جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری «تریواکو»، اخیرا استارتاپ «ویکند» (Weekend) را خریداری کرده است. «ویکند» در سال ۲۰۱۸ با سرمایه‌گذاری دو شرکت «تراول زو» (Travelzoo) و «ویلاوما» (Vilauma) حدود ۶/۵ میلیون دلار (۵/۲۵ میلیون یورو) سرمایه جذب کرده بود. همکاری این دو برند به مسافران کمک می‌کند که در بتوانند در روزهای آخر هفته پکیج‌های سفرهای تفریحی دریافت کنند.

استارتاپ گردشگری اویو

۳-استارتاپ گردشگری «اویو» (Oyo)

معرفی: «اویو» (Oyo) یک استارتاپ گردشگری مستقر در «گوروگرام» کشور «هند» است که در صنعت مهمان‌یاری فعالیت می‌کند. «اویو» یک پلتفرم برای اجاره‌ی هتل‌ها، خانه‌ها و فضاهای اقامتی در جهان است. این استارتاپ اکنون با بیش از ۴۳,۰۰۰ هتل و ۱ میلیون اتاق در سراسر جهان همکاری می‌کند.

جذب سرمایه: استارتاپ «اویو» در ماه جاری توانسته است دو سرمایه جذب کند. اولی سرمایه‌گذاری «مارتین سودرستروم» (Martin Söderström)، بنیان‌گذار «دی‌آی‌جی اینوستمنت» (DIG Investment) بوده که به‌تازگی‌ به عضویت هیئت‌مدیره خانه‌های اجاره‌ای اویو در «اروپا» در آمده است.

دیگری، سرمایه‌گذاری «هندوستان مدیا ونچرز» (Hindustan Media Ventures) که حدود ۷/۴ میلیون دلار در این استارتاپ سرمایه‌گذاری کرده است.

استارتاپ گردشگری اویو، در مارچ ۲۰۲۱ (اسفند ۱۳۹۸) توانست ۸۰۷ میلیون دلار سرمایه از «آر‌ ای هاسپیتالیتی» ( RA Hospitality) و یک واحد سرمایه‌گذاری از "SoftBank Vision Fund" جمع‌آوری کند که آخرین سرمایه‌گذاری توسعه این استارتاپ محسوب می‌شد.

۴-استارتاپ گردشگری «کامبر» (Kambr)

معرفی: «کامبر» (Kambr) یک استارتاپ گردشگری است که در زمینه‌ی فناوری سفرها فعالیت می‌کند. این شرکت نوپا، یک توسعه‌‌دهنده‌ی نرم‌افزار برای شرکت‌های هواپیمایی است. عملکرد قابل‌قبول «کامبر» در زمان همه‌گیری ویروس «کرونا»، باعث جذب مشتری و اضافه‌شدن پرسنل به این شرکت شد. در حال حاضر این شرکت به مدیریت درآمد پنج شرکت هواپیمایی جهان کمک می‌کند.

جذب سرمایه: استارتاپ «کامبر»، توانسته است ۳ میلیون دلار سرمایه‌گذاری بذر، از طریق سرمایه‌گذاران سهام خصوصی «جیم کولیس» (Jim Collis)، «بیل لابی» (Bill Luby) و «مایکل شرینگا» (Michael Scheeringa) جذب کند. کامبر از زمان تاسیس خود در «آمستردام» یعنی سال ۲۰۱۹، با کمک چندین سرمایه‌گذار، در مجموع ۷ میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کرده است.

۵-استارتاپ گردشگری «لاکس‌تریپر» (Luxtripper)

معرفی: «لاکس‌تریپر» (Luxtripper) یک استارتاپ گردشگری لوکس است که از سال ۲۰۱۵ در «لندن» راه‌اندازی شده است. تمرکز این شرکت بر سفرهای تجربی، ماجراجویانه و همچنین سفرهای چند‌مقصده است.

جذب سرمایه: «لاکس‌تریپر» توانسته است ۱/۶ میلیون دلار (۱/۲ پوند) بودجه، از سرمایه‌گذاران فرشته جذب کند. این شرکت از زمان تاسیس خود حدود ۴/۲۵ میلیون دلار (۳/۱ میلیون پوند) سرمایه جمع‌آوری کرده است. فروش این استارتاپ گردشگری، پیش از همه‌گیری ویروس کرونا، به حدود ۹/۵ میلیون دلار (۷ میلیون پوند) رسیده بود.

استارتاپ گردشگری سیلزتریپ

۶-استارتاپ گردشگری «سیلز‌تریپ» (SalesTrip)

معرفی: «سیلز‌تریپ» زیر‌مجموعه‌ی کمپانی نرم‌افزاری مدیریت ارتباط با مشتری «سیلز‌فورس» (Salesforce) است. استارتاپ گردشگری «سیلز‌تریپ» با هدف کمک به شرکت‌ها در حفظ هزینه‌های سفر توسط فروشندگان، متناسب با ارزش درآمد بالقوه‌ی هر فرد راه‌اندازی شده است.

این شرکت توانست ثابت کند که از انعطاف پذیری، سازگاری و قدرت نرم‌افزار "SaaS" برخوردار است. "SaaS" نوع جدیدی ازسرویس‌های ابری است که شرکت‌های نرم‌افزاری می‌توانند از طریق آن برنامه‌های خود را به‌صورت اینترنتی در اختیار کاربران قرار دهند.

جذب سرمایه: «سیلز‌تریپ» توانسته است با سرمایه‌گذاری گروه «فلوریت» (Floreat)، یک سرمایه‌ی ۱/۴ میلیون دلاری جذب کند. این استارتاپ می‌گوید که یک رشد ۲۵۰درصدی سالانه را تجربه کرده است.

۷-استارتاپ گردشگری «سوئیپ» (Sweep)

معرفی: استارتاپ گردشگری «سوئیپ» (Sweep) یک پلتفرم مدیریت هزینه و سفر برای مشاغل کوچک و متوسط است که با هدف ساده‌سازی روند مدیریت سفرها و هزینه‌های تجاری از «فناوری بانکداری باز» (Open Banking Technology) استفاده می‌کند.

جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری «سوئیپ» توانسته است حدود ۱/۴ میلیون دلار (۱ میلیون یورو) از طریق صندوق سرمایه‌گذاری‌های گسترده و کمک مالی سازمان تحقیقات و نوآوری «انگلستان» جذب کند.

۸-استارتاپ گردشگری «کایت» (Kyte)

معرفی: استارتاپ «کایت» (Kyte)، یک سرویس رزرو اتومبیل‌های اجاره‌ای در «ایالات متحده» است که وسایل نقلیه را به درب مشتریان تحویل می‌دهد.

جذب سرمایه: این استارتاپ گردشگری توانسته است در اوایل ماه ژانویه ۲۰۲۱ (دی ۱۳۹۹)، با سرمایه‌گذاری «دی‌ان کپیتال» (DN Capital) و «امپلو وی‌سی» (Amplo VC) حدود ۹ میلیون دلار سرمایه جذب کند.

سخن پایانی

رسانه قطبنما هر هفته به معرفی جدید‌ترین و خلاق‌ترین استارتاپ‌ های گردشگری در گوشه‌و‌کنار دنیا می‌پردازد که با ایده‌های جذاب خود موفق شده‌اند توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کنند.

علاوه بر آن، رسانه قطبنما در روزهای چهارشنبه‌ی هر هفته، یک استارتاپ گردشگری خلاق را از تولد تا سودآوری بررسی می‌کند، بنابراین اگر به مبحث استارتاپ های گردشگری علاقه‌مندید، مقاله‌های استارتاپی رسانه قطبنما را در روزهای چهارشنبه از دست ندهید.

پیشنهاد این هفنه‌ی رسانه قطبنما: استارتاپ گردشگری رومی، فرشته نجات صنعت مهمان یاری پاکستان

مطالب مرتبط