چرا شرکت‌های مسافرتی آنلاین باید موتور جستجوی قدرتمند داشته باشند؟

فرمول Trip.com در رقابت در بازار رزرو آنلاین

فرمول Trip.com در رقابت در بازار رزرو آنلاین

Trip.com اخیرا ارقام مالی خود را اعلام کرده است. به‌گفته مدیرعامل این شرکت، از ابتدای سال ۲۰۲۱ میلادی، سهم Trip.com در بازار اروپا تقریبا ۵ برابر شده است. در ۳ ماه دوم سال، کاربران جدید این سایت در اروپا در مقایسه با ۳ ماه اول سال ۲ برابر شده است. اما چه چیزی سبب رشد چشم‌گیر این شرکت در سال ۲۰۲۱ شده است؟

قطب‌نما: Trip.com یک شرکت مسافرتی آنلاین چینی است که خدماتی از جمله رزرو اقامتگاه، تهیه بلیت حمل‌و‌نقل، تورهای گردشگری و مدیریت سفرهای شرکتی را ارائه می‌دهد. با توجه به آنکه هزینه‌های بازاریابی خارج از کشور این شرکت در سال جاری نسبتاً متوسط بوده، به نظر می‌رسد موتور جست‌و‌جوی Trip.com نقش مهمی در افزایش سهم بازار این شرکت داشته است. با رشد چشم‌گیر سهم بازار Trip.com، برای مدیران شرکت‌های هواپیمایی اروپایی این سوال به وجود آمد که چگونه این شرکت مسافرتی آنلاین به‌کمک فناوری خود، به‌ویژه موتور جست‌و‌جوی پرواز، به کانالی ارزشمند برای توزیع بلیت‌ها و فروش محصولات جانبی، مانند فضای اضافه در هواپیما تبدیل شده است؟

کلید رشد

موتورهای جست‌و‌جوی داخلی برای یک شرکت مسافرتی آنلاین بسیار اهمیت دارد؛ چراکه انتخاب می‌کنند کدام پرواز را از بین هزاران پرواز نمایش دهد. علاوه بر آن، موتورهای جست‌و‌جوی پرواز باید بهترین پروازهای ترانزینی و یا پروازهای مستقیم را نیز انتخاب کنند. یک موتور جست‌و‌جوی پرواز به یافتن پروازها و محصولات جانبی و قیمت‌گذاری آن‌ها نیز کمک می‌کند تا نسبت به سایر برندها، مطابقت بیشتری با تقاضای مصرف‌کنندگان داشته باشد. Trip.com استراتژی‌های قیمت‌گذاری متفاوتی در بازارهای مختلف ارائه می‌دهد. این شرکت بر کنترل قیمت‌گذاری در تیم مدیریت درآمد نیز تمرکز کرده است. دفاتر محلی نیز می‌توانند بر اساس وضعیت بازار محلی، به این شرکت مشاوره و بازخورد دهند. در همین راستا، Trip.com اخیرا قراردادی با استارتاپ گردشگری Hopper مستقر در مونترال امضا کرده تا ابزارهای قیمت‌گذاری بیشتری به موتور جست‌و‌جوی خود اضافه کند. با این قرارداد، کاربران Trip.com می‌توانند با استفاده از نرم‌افزار Hopper Cloud، تا ۱۴ روز هزینه پرواز خود را ثابت نگه دارند.

برای اطلاع از جزییات محصولات Hopper، در این مطلب، با این استارتاپ گردشگری بیشتر آشنا شوید.

Trip.com قصد دارد در این مرحله، از محصول Price Freeze شرکت Hopper که خدمات ثابت‌نگه‌داشتن هزینه پروازها را ارائه می‌دهد، تنها در بازارهای آمریکای شمالی و اروپا استفاده کند. همین امر نشان می‌دهد که Trip.com در بازارهای مختلف، از استراتژی‌های متفاوتی استفاده می‌کند. از سوی دیگر، افزایش فروش این شرکت توجه مدیران شرکت‌های هواپیمایی را به خود جلب می‌کند. آن‌ها Trip.com نوظهور را به‌عنوان یک برند جدی‌تر در نظر می‌گیرند و ممکن است اغلب بهترین موجودی خود را در اختیار آن قرار دهند؛ مسئله‌ای که به‌ نوبه خود باعث رشد و پیشرفت Trip.com در مقابل رقبا می‌شود. تا جایی که اکنون، موتور جست‌و‌جوی پرواز Trip.com می‌تواند حداکثر ۱۵ محصول جانبی شرکت‌های هواپیمایی گوناگون را ارائه دهد. این شرکت قصد دارد در آینده خدمات بیشتری نیز به محصولات خود اضافه کند.
آخرین اخبار تکنولو‌‌ژی سفر را از «قطب‌نما» دنبال کنید.

مطالب مرتبط