بررسی پنج استارتاپ گردشگری جذاب از پنج نقطه‌ مختلف دنیا

بررسی پنج استارتاپ گردشگری جذاب از پنج نقطه‌ مختلف دنیا

مانند هفته‌های گذشته، این بار نیز «دی‌ دی ‌سفر» به‌سراغ استارتاپ‌های نوظهور و خلاق روز دنیا رفته و ضمن معرفی ایده‌های آن‌ها، میزان جذب سرمایه آن‌ها را نیز بررسی کرده است. این هفته نیز نوبت آشنایی با ۵ استارتاپ گردشگری جذاب در ۵ نقطه‌ی مختلف دنیا است.

رسانه قطب‌نماپایگاه خبری رسانه قطب‌نما تاکنون چندین استارتاپ گردشگری را که در حوزه‌های مختلف صنعت گردشگری فعالیت می‌کنند، معرفی کرده است. این بار نیز رسانه قطب‌نما به‌سراغ پنج استارتاپ گردشگری رفته است که در حوزه‌های مختلفی مانند سفرهای کاری، ربات‌های هتل‌ها، مدیریت درآمد هتل‌ها و... فعالیت می‌کنند. این استارتاپ های گردشگری موفق شده‌اند که در مجموع بیش از ۱۷۶ میلیون دلار سرمایه جذب کنند. با ما همراه باشید تا با ایده‌های جذاب و روش جذب بودجه‌ی این ۵ استارتاپ آشنا شویم.

استارتاپ گردشگری تریپ اکشن

۱-استارتاپ گردشگری «تریپ اکشن» (TripActions)

معرفی: «تریپ اکشن» یک پلتفرم رزرو آنلاین سفرهای کاری است. این استارتاپ گردشگری مستقر در «کالیفرنیا»، ابزاری برای مدیریت سفرهای کاری است که هدف آن کنترل و صرفه‌جویی در هزینه‌ها بوده تا یک تجربه سفر منحصر‌به‌فرد برای مسافران به وجود آورد. جذب سرمایه: استارتاپ سفر «تریپ اکشن» به‌تازگی توانسته است ۱۵۵ میلیون دلار سرمایه جذب کند، با این حساب این استارتاپ تاکنون توانسته است ۷۹۰ میلیون دلار سرمایه ذخیره کند. در حال حاضر این شرکت ادعا می‌کند که ارزشش چیزی برابر با ۵ میلیارد دلار است.

۲-استارتاپ «یونجی تکنولوژی» (Yunji Technology)

معرفی: «یونجی تکنولوژی» یک استارتاپ مبتنی بر فناوری در «پکن» است که در زمینه‌ی ارائه‌ی ربات‌های هوشمند به هتل‌ها، بیمارستان‌ها و مطب‌های پزشکی فعالیت می‌کند. این شرکت در حوزه‌ی صنعت مهمان یاری با برندهای مختلفی همچون «ماریوت اینترنشنال» (Marriott International)، «هیلتون» (Hilton) و.. و همین طور هتل‌های مستقر در «چین» مانند «مرکیور» (Mercure) و «اینترکنتیننتال» (InterContinental) همکاری می‌کند و ربات‌های خود را ماهانه ۷۰۰ دلار به آن‌ها اجاره می‌دهد. جذب سرمایه: استارتاپ «یونجی تکنولوژی»، اخیرا مبلغ نامعلومی سرمایه از طریق سرمایه‌گذاری «قیمینگ ونچر پارتنرز» (Qiming Venture Partners) جذب کرده است. از سرمایه‌گذاران قبلی این شرکت می‌توان به «تنسنت اینوستمنت» (Tencent Investment)، «آلفاکس پارتنرز» (AlphaX Partners)، «لنوو کپیتال» (Lenovo Capital)، «لنتینگ کپیتال» (Lanting Capital)، «اچ‌ان‌ای توریسم» (HNA Tourism) و «تریپ دات کام گروپ» (Trip.com Group) اشاره کرد. این شرکت تاکنون توانسته است ۷۷ میلیون دلار سرمایه جمع‌آوری کند.

۳-استارتاپ گردشگری «آن‌فلای» (Onfly)

معرفی: استارتاپ گردشگری «آن‌فلای» تقریبا همانند «تریپ اکشن»، یک سرویس مدیریت سفرهای کاری است. این شرکت نوپا که در سال ۲۰۱۸ در «برزیل» آغاز به کار کرده است، یک سرویس آنلاین اشتراکی است که به شرکت‌ها در رزرو پروازها و هتل‌ها و اجاره‌ی اتومبیل کمک می‌کند. علاوه بر آن، «آن‌فلای» در زمینه‌ی مدیریت سفر شرکت‌ها نیز فعالیت کرده و دریافت بازپرداخت کارمندان را امکان‌پذیر می‌کند. «آن‌فلای» قصد دارد هر ماه، چهار الی پنج ویژگی جدید به پلتفرم خود اضافه کند. علاوه بر آن، این شرکت می‌خواهد افرادی که در زمینه‌ی فناوری، بازاریابی و فروش متخصصند را در شرکت استخدام کند. «آن‌فلای» انتظار دارد تا سال ۲۰۲۵ میلادی به گردش مالی یا حجم معاملات ناخالص ۱ میلیارد رئال برزیل ( ۲۰۰ میلیون دلار) دست یابد. جذب سرمایه: «آن‌فلای» از طریق سرمایه‌گذاری «سدرو کپیتال» (Cedro Capital) حدود ۳۸۰ میلیون دلار (۲ میلیون رئال برزیل) سرمایه جذب کرده است. «سدرو کپیتال» پیش از سرمایه‌گذاری در استارتاپ «آن‌فلای» از مشتریان آن بوده است و رشد متداوم این استارتاپ مورد‌تایید «سدرو کپیتال» واقع شده است که همین امر باعث سرمایه‌گذاری آن شده است.‌

استارتاپ گردشگری کواندو

۴-استارتاپ گردشگری «کواِندو» (Quendoo)

معرفی: «کواِندو» یک پلتفرم آنلاین است که در صنعت مهمان‌یاری فعالیت می‌کند. پلتفرم «کواِندو»، که در کشور «بلغارستان» فعال است، صاحبان املاک و هتلداران را قادر می‌سازد که کنترل رزرو، پرداخت‌ها، بازاریابی و... املاک خود را در دست بگیرند. جذب سرمایه: استارتاپ گردشگری «کواِندو» با سرمایه‌گذاری «ویتوشا ونچر پارتنرز» (Vitosha Venture Partners) توانسته است حدود ۹۲۰,۰۰۰ دلار (۷۵۰,۰۰۰ یورو) سرمایه جذب کند.

۵-استارتاپ گردشگری «چکار» (Chkar)

معرفی: استارتاپ گردشگری «چکار» یک سرویس اجاره اقامتگاه در «پاکستان» است. جذب سرمایه: «چکار» به‌تازگی توانسته است با سرمایه‌گذاری "MFSYS Software & System" مبلغ ۳۱۰,۰۰۰ دلار (۵۰ میلیون روپیه پاکستان) سرمایه بذر جذب کند.

سخن پایانی

اگرچه شیوع ویروس «کرونا» در سال ۲۰۲۰، صنعت گردشگری و استارتاپ های گردشگری را با چالش‌های عجیبی رو‌به‌رو کرد، اما شرکت‌ها و استارتاپ‌ های گردشگری زیادی توانستند با عملکردی منحصر‌به‌فرد، توجه سرمایه‌گذاران را به خود جلب کنند، به‌طوری که به نظر می‌رسد سال ۲۰۲۱، نوید‌بخش روزهای طلایی برای استارتاپ های گردشگری باشد. رسانه قطب‌نما نیز این فرصت را از دست نداده است و هر هفته خلاق‌ترین و جذاب‌ترین استارتاپ ‌های گردشگری روز دنیا را معرفی می‌کند. علاوه بر رسانه قطب‌نما هر چهارشنبه جدیدترین استارتاپ های گردشگری را از تولد تا روش کسب‌و‌کارشان بررسی می‌کند. اگر به ایده‌های جذاب بهترین استارتاپ های دنیا علاقمندید، مقاله‌های استارتاپی رسانه قطب‌نما را از دست ندهید. پیشنهاد این هفته‌ی رسانه قطب‌نما: چطور استارتاپ گردشگری یوتریپ با تکیه بر تجارت الکترونیک توانست بر بحران کرونا غلبه کند؟

مطالب مرتبط