معرفی استارتاپ های گردشگری

رزرو سریع و کم‌هزینه، وجه تمایز استارتاپ گردشگری استی‌تیک

رزرو سریع و کم‌هزینه، وجه تمایز استارتاپ گردشگری استی‌تیک

در این قسمت از سری مقاله‌های استارتاپی «قطب‌نما» به‌سراغ یک استارتاپ گردشگری نوظهور می‌رویم که در پلتفرم خود امکان رزرو هتل با کمترین هزینه را برای مشتریان فراهم می‌کند.

رسانه قطبنما: امروزه مشتریان می‌دانند که می‌خواهند چه زمانی و به کجا سفر کنند، اما هنوز هزینه‌ی سفر یک عامل کلیدی برای تصمیم نهایی آن‌ها است. تحقیقات اخیر «اسکای اسکنر» (Skyscanner) نیز نشان می‌دهد که هزینه پایین و انعطاف‌پذیری بالا دو نکته اساسی برای جلب اعتماد مسافران است. به همین دلیل، مسافران برای پیداکردن بهترین و ارزان‌ترین اقامتگاه یا هرگونه خدمات دیگر در سفر، ساعت‌ها به جست‌و‌جو می‌پردازند. در همین راستا قطبنما در این مطلب به‌سراغ یک استارتاپ گردشگری مستقر در «مادرید» اسپانیا رفته است که به اعضای خود کمک می‌کند با پایین‌ترین هزینه، هتل‌های خود را رزرو کنند.

استارتاپ گردشگری استی‌تیک

«استی‌تیک» (StayTick) یک پلتفرم رزرو هتل است که کاربران با عضویت در آن می‌توانند هتل‌های موردنظر خود را با قیمتی منحصر‌به‌فرد رزرو کنند. بنیان‌گذار استی‌تیک مدعی است که قیمت‌های این پلتفرم در هیچ وب‌سایت دیگری یافت نمی‌شود! استی‌تیک به‌عنوان یک پلتفرم رزرو هتل به اعضای خود کمک می‌‌کند تا با یافتن ارزان‌ترین اقامتگاه‌ها، تا حد زیادی در هزینه‌ی سفرها و زمان خود صرفه‌جویی کنند. استی‌تیک یک پایگاه قوی ارتباطی با بسیاری از هتل‌ها، هتل‌های زنجیره‌ای و اشخاص ثالث ایجاد کرده است تا حداکثر اتاق‌ها و املاک موجود را در هر مقصد به دست آورد. الگوریتم استی‌تیک به این صورت است که اتاق‌های موجود را پیدا کرده، هزینه‌ی آن‌ها را با سایر «آ‌ژانس‌های گردشگری آنلاین» مقایسه کرده، کم‌ترین نرخ اتاق‌ها را نشان داده و محاسبه می‌کند و در نهایت کاربر در صورت رزرو در "Staytick.com" متوجه خواهد شد که چقدر پس‌انداز کرده است.

داستان تولد استارتاپ گردشگری استی‌تیک

داستان تولد استارتاپ گردشگری استی‌تیک

بنیان‌گذاران استارتاپ استی‌تیک در دسامبر ۲۰۲۰ (آذر ۹۹)، از مدل تجاری «آمازون پرایم» برای تولد استارتاپ خود الهام گرفتند. آمازون پرایم برنامه اشتراک شرکت آمازون است که در آن مشتریان برای دریافت سریع‌تر خدمات و همچنین مزایای بیشتر هزینه می‌پردازند. بنیان‌گذاران استی‌تیک در آن زمان به این فکر کردند که چرا همچین پلتفرمی برای رزرو هتل وجود نداشته باشد؟ با پلتفرم استی‌تیک مشتریان می‌توانند برای یک سال حق اشتراک پرداخت کنند و در عوض، پس از رزرو اول پس‌انداز خود را آغاز کرده و رزروهای بعدی را با هزینه کمتری انجام دهند. اکنون با بازگشایی سفرها در سراسر جهان، انتظار می‌رود که تعداد مشترکان این شرکت افزایش یابد.

استی‌تیک برای جذب مشتریان خود از چه روش‌هایی استفاده می‌کند؟

به‌گفته‌ی بنیان‌گذاران استارتاپ استی‌تیک، بدیهی است که این شرکت نوپا نمی‌توانند مانند آژانس‌های گردشگری آنلاین، بودجه هنگفتی را به بازاریابی آنلاین اختصاص دهد. به همین دلیل این شرکت تصمیم گرفته است که برای جذب مشتریان با گروه‌های زیادی چون شرکت‌ها، سالن‌های ورزشی، انجمن‌ها و... مشارکت کنند. این استارتاپ مستقیماً به‌سراغ مشتریانی می‌رود که مطمئن است از خدمات آن استفاده خواهند کرد. استارتاپ استی‌تیک خدمات و ابزار خود را به آ‌ن‌ها معرفی کرده و سعی در جلب اعتماد آن‌ها دارد. این استارتاپ معتقد است که استی‌تیک می‌تواند برای شرکت‌هایی مناسب باشد که مایل به ارائه پاداش و ارزش‌های بیشتری به مشتریان خود هستند. این شرکت می‌تواند با شرکت‌های هواپیمایی، شرکت‌های کرایه اتومبیل و... نیز همکاری کند. بسیاری از این شرکت‌ها می‌توانند عضویت استی‌تیک را به‌عنوان پاداش به مشتریان خود ارائه دهند. با مشتریان خود ارتباط برقرار کرده و رضایت آن‌ها را جلب کنند.

استارتاپ گردشگری استی‌تیک

روش کسب درآمد استارتاپ استی‌تیک

استارتاپ استی‌تیک سالانه ۲۵ یورو حق عضویت از مشتریان دریافت می‌کند، علاوه بر آن، این استارتاپ بابت هر رزرو نیز هزینه‌ای از هتل‌ها دریافت می‌کند. بر اساس نظرسنجی این شرکت، کاربران استی‌تیک به‌طور متوسط در سال ۲ تا ۳ رزرو انجام می‌دهد که مدت اقامت هر کدام ۵ تا ۷ شب به طول می‌انجامد. به‌گفته‌ی استی‌تیک کاربران با عضویت در این پلتفرم می‌توانند تا ۲۵درصد در رزرو بیش از ۵۰۰,۰۰۰ هتل در سراسر جهان صرفه‌جویی کنند.

چه فرصت‌هایی پیش روی استارتاپ استی‌تیک است؟

بنیان‌گذاران استارتاپ استی‌تیک افراد جوانی هستند که پیش از این نیز تجربه‌ی راه‌اندازی استارتاپ را داشته‌اند، بنابراین اعضای این تیم از دانش خوبی در این زمینه برخوردارند و تخصص ویژه‌ای در صنعت گردشگری، فناوری و امور مالی دارند. از سوی دیگر این استارتاپ با استفاده از پلتفرم خود می‌تواند بهترین قیمت‌ها را به مشتریان خود ارائه دهد، بنابراین می‌تواند به افزایش تعداد مشترکان جدید خود امیدوار باشد. همچنین بسیاری از بازارهای اروپایی این روزها در حال بازگشایی هستند و همین امر می‌تواند به رشد این استارتاپ کمک کند.

چه چیزی ممکن است مانع استارتاپ گردشگری استی‌تیک شود؟

اگرچه این روزها خدمات‌ زیادی مانند سالن‌های بدن‌سازی، تجارت الکترونیکی و سایر خدمات به‌صورت اشتراک ماهانه یا سالانه به مصرف‌کنندگان ارائه می‌شود، اما رزرو هتل بر اساس عضویت، یک مفهوم جدید برای مصرف‌کنندگان است. با این وجود که بسیاری از شرکت‌های مسافرتی مانند «تریپ ادوایزر» (Tripadvisor) برنامه‌های مختلفی مبتنی بر حق عضویت ایجاد کرد‌ه‌اند، اما باز هم وقتی صحبت از سفر می‌شود، عضویت یک مفهوم جدید است و نیاز به افزایش آگاهی دارد. استارتاپ گردشگری استی‌تیک نیز مانند بسیاری از آژانس‌های گردشگری آنلاین بودجه‌ی فراوانی ندارد. این شرکت نوپا متشکل از یک تیم کوچک و جوان است و پلتفرم آن نیز فعلا تنها به زبان انگلیسی و اسپانیایی در دسترس است. این شرکت برای اینکه حل این مشکلات نیاز دارد که علاوه بر افزایش اگاهی مصرف‌کنندگان، اعتماد آن‌ها را نیز جلب کند. البته این شرکت تاکنون در جمع‌آوری بودجه بسیار موفق عمل کرده است.

هدف استارتاپ استی‌تیک

هدف استارتاپ استی‌تیک در آینده

استارتاپ استی‌تیک قصد دارد مستقیماً به مشتریان بالقوه خود نزدیک شود، این شرکت قصد ندارد به بازاریابی آنلاین تکیه کند چراکه این روزها مشتریان نسبت به آن حساس‌تر شده‌اند و تنها در صورتی که به یک تبلیغ نیاز داشته باشند به آن توجه می‌کنند. هدف استارتاپ خلاق استی‌تیک ایجاد بیشترین تأثیر مثبت بر روی مشتریان است، به‌طوری که مشتریان بالقوه، استی‌تیک را به آشنایان، دوستان و خانواده خود معرفی کنند. از سوی دیگر استارتاپ استی‌تیک انتظار دارد که تجارت و تعداد مشترکان خود را افزایش داده و تا زمان بازگشایی تمام سفرهای جهان به موقعیت قابل‌قبولی دست یافته و فعالیت خود را به بازارهای بیشتری گسترش دهد. علاوه بر آن استی‌تیک قصد دارد خدمات بیشتری را از جمله کرایه اتومبیل، خدمات ترانسفر، سفرهای دریایی و... را به پلتفرم خود اضافه کند.

بنیان‌گذاران استارتاپ استی‌تیک پیش از این در آژانس های مسافرتی سنتی و همچنین شرکت‌هایی مانند «بارسلو گروپ» (Barcelo Group)، «اکسپدیا» (Expedia) و «بی‌مای‌گست» (BeMyGuest) تجربه کار دارند. بنابراین استی‌تیک از جمله استارتاپ‌هایی است که نیاز واقعی و شکاف بازار را مشاهده کرده و دقیقا برای حل آن‌ها آمده است. استی‌تیک به‌عنوان یک شرکت کوچک، می‌خواهد سریع‌تر حرکت کند، یاد بگیرد و تصمیم‌گیری کند. به‌نظر شما این استارتاپ تا چه اندازه برای دستیابی به این هدف موفق خواهد بود؟

پیشنهاد «رسانه قطبنما»:

کاربرد هوش مصنوعی این بار در شخصی‌سازی سفر

    مطالب مرتبط