معرفی کمپین‌های بازاریابی گردشگری (۱۰)

سوئیس چطور با «نوای کوهستان» بازاریابی کرد + ویدیو

سوئیس چطور با «نوای کوهستان» بازاریابی کرد + ویدیو

رسانه قطبنما: کمپین بازاریابی گردشگری سوئیس و موفقیت و محبوبیت آن در سال ۲۰۱۶، نشان می‌دهد که «تعامل و ارتباط مستقیم با مخاطبان»، نقش بسیار مهمی در بازاریابی گردشگری و سفر ایفا می‌کند.

وقتی صحبت از سفر به سوئیس می‌شود، افراد معمولاً به تفریحات رایجی مانند اسکی و اسنوبرد فکر می‌کنند اما سال‌هاست که روستاهای این کشور در تلاش‌اند تا گردشگران را به بازدید از مناطق محلی و روستایی خود دعوت کنند. گردشگری روستایی به معنی تبدیل یک روستا به منطقه گردشگری نیست؛ بلکه در گردشگری روستایی، باید بومی‌بودن و طبیعت بکر روستا را در اختیار گردشگران قرار داد و آن‌ها را به لذت‌بردن از اصالت روستاها تشویق کرد.

اغلب کمپین‌ های بازاریابی گردشگری، تلاش می‌کنند تا وجه تمایز مقصد خود را از سایر مقاصد نشان دهند؛ با این حال، اجرای این کمپین‌ها برای مناطق کوچک‌تر با جاذبه‌های گردشگری کم‌تر، دشوار است. بنابراین، در این مناطق، کمپین‌ها باید بر ارتباط و تعامل با مخاطبان و تاثیرگذاری روی احساسات آن‌ها متمرکز شوند و این همان چیزی است که در کمپین بازاریابی گردشگری سوئیس تجلی یافته است.

ویدیو کمپین بازاریابی گردشگری سوئیس را در ادامه مشاهده می‌کنید:

سناریوی کمپین

در ویدیوی کمپین بازاریابی گردشگری سوئیس که در آن از شیوه بازاریابی چریکی استفاده شده، افراد یک پخش زنده را از روستایی کوهستانی به نام «فیرن» در سوئیس می‌بینند. روستای فیرن، یکی از روستاهای کوهستانی «ایالت گرابوندن سوئیس» است. این پخش زنده که توجه رهگذران را در یک ایستگاه قطار به خود جلب می‌کند، یک کمپین تعاملی و موفق با ایجاد شوق سفر در افراد است و به نوعی ویدیو مارکتینگ نیز به‌حساب می‌آید.

این کمپین بازاریابی، با شکلی کاملاً سرگرم‌کننده، ناگهانی و عجیب، با مخاطبان خود ارتباط برقرار می‌کند و باعث غافلگیری آن‌ها می‌شود. بهترین تاکتیک ارتباطی استفاده‌شده در این کمپین، برقراری ارتباط چهره‌به‌چهره با افراد بوده است.

این کمپین سبب شد افراد احساس کنند که پیام دریافتی مخصوص به خود آن‌هاست و تعاملی و سفارشی‌بودن آن برای هر شخص، با اکثر کمپین‌های تبلیغاتی متفاوت بوده است. در ویدیو کمپین نیز، مشاده می‌کنید که به هر فرد، یک بلیط جداگانه داده می‌شود.

این کمپین تبلیغاتی، در ایستگاه راه‌آهن مرکزی زوریخ انجام شد. نام این کمپین «Yodel Ay Hee Hoo» ، برگرفته از یک آهنگ سوییسی است. این آهنگ، نوعی زبان مخصوص برای ارتباط دامداران در کوهستان بوده است.

در ویدیو کمپین نیز می‌بینید که مرد محلی، بخشی از این آهنگ را می‌خواند و با یادآوری این نوای کوهستانی، افراد را به دیدن گرابوندن دعوت می‌کند‌.

پیشنهاد «رسانه قطبنما»:
چطور کمپین گردشگری راه اندازی کنیم + ۸ گام عملی

 

مطالب مرتبط