چطور کمپین گردشگری راه اندازی کنیم + ۸ گام عملی

 چطور کمپین گردشگری راه اندازی کنیم + ۸ گام عملی

رسانه قطبنما: کمپین گردشگری، استراتژی بازاریابی خلاقانه و جذابی است که می تواند با لحنی صمیمانه و برقراری ارتباط قوی با مخاطب پیوند محکمی میان برند و مخاطبان برقرار کند. 

نگاهی به برخی آمارها اهمیت و اثرگذاری کمپین گردشگری و کمپین های بازاریابی گردشگری را بهتر نشان می‌دهند:

زمانی که همه‌گیری کرونا چراغ سفر‌ها را خاموش کرده بود، یک شرکت گردشگری آمریکایی توانست با استفاده از آهنگ قدیمی و خاطره‌انگیز به‌ نام «بازگشت» شوق سفر‌ را در دل هزاران آمریکایی زنده کند.

تاثیرگذاری این کمپین گردشگری تا حدی بود که تعداد رزرو‌های سفر سال ۲۰۲۲ در این شرکت، بیش از ۳۵ درصد نسبت به مدت‌زمان مشابه در سال ۲۰۱۹ افزایش یافت. 

در واقع، کمپین‌ گردشگری با جلب نظر مصرف‌کنندگان، آن‌ها را به سمت انجام اقدامی سودآور مثل خرید محصول، سفر به مقصدی هیجان‌‌‌انگیز یا شرکت در رویدادی تعاملی ترغیب می‌کند. معرفی یک مقصد دورافتاده و بکر، تبلیغ محصولی جدید و ویژگی‌های آن یا ترغیب مشتریان به شرکت در یک رویداد و استفاده از امتیاز‌های ویژه، همگی از نمونه‌های کمپین‌ گردشگری است که با اهداف مختلف اجرا می‌شود. 

اگر برای رشد کسب‌وکار خود به‌دنبال راه‌اندازی یک کمپین گردشگری در راستای اجرای استراتژی بازاریابی گردشگری هستید، این مطلب برای شما نوشته شده.

    کمپین گردشگری یا کمپین بازاریابی گردشگری چیست؟

    کمپین بازاریابی گردشگری چیست

    کمپین‌ بازاریابی، تلاش سازمان‌یافته و استراتژیک شرکت ها و کسب و کارها است که برای تحقق هدف خاصی مانند افزایش آگاهی از یک محصول یا ثبت بازخورد مشتریان انجام می‌شود.

    کمپین های بازاریابی و به صورت مشخص کمپین گردشگری، کاربرد و طرفداران بسیاری دارد و به شرکت‌ های مسافرتی کمک می‌کند تا محصولات و خدمات خود را از طریق رسانه‌های مختلف مانند تلویزیون، وب‌سایت، ایمیل، مجلات و سایر پلتفرم‌های آنلاین یا آفلاین تبلیغ کنند. این کمپین‌ها صرفاً به تبلیغات متکی نیستند و شامل تکنیک‌های تعاملی متنوعی مانند نمایش یا کنفرانس‌های ویدیویی نیز می‌شوند.

    با این حال، این اهداف کمپین‌ بازاریابی گردشگری هستند که کانال‌های بازاریابی مناسب را برای دستیابی به گروه خاصی از مصرف‌کنندگان تعیین می‌کنند و با توجه به اهداف بازاریابی، می‌توان آن را در کانال‌های بزرگ‌تری توزیع و گسترش داد.

    اگر در بازار‌های رقابتی بزرگی فعالیت می‌کنید، برگزاری کمپین های گردشگری متعدد به شما کمک می‌کند تا با ایجاد آگاهی از برند و تعیین هویت و شخصیت برندتان، فروش بیشتری به دست آورید. 

    اهداف راه اندازی کمپین‌ گردشگری

    افزایش آگاهی از برند یکی از مهم‌ترین اهداف شرکت‌ها برای راه‌اندازی کمپین گردشگری است. علاوه بر این، کمپین‌ ها برای دستیابی به اهدافی خاص طراحی و اجرا می‌شود. برخی از مهم‌ترین اهداف راه‌اندازی کمپین‌ های گردشگری عبارتند از:

    • آگاهی از برند
    • معرفی یک محصول جدید
    • افزایش فروش محصول موجود در بازار
    • کاهش تاثیر اخبار منفی در مورد یک مقصد: برای مثال کشورمان ایران، یکی از مقاصدی است که اخبار منفی زیادی درباره آن در رسانه‌ها وجود دارد؛ با این حال، برخی از کمپین‌ های گردشگری با تولید محتوا یا دعوت از گردشگران خارجی برای سفر به ایران در تلاش‌اند تا این تصویر بد را از ذهن جهانیان پاک کنند.

    انواع کمپین‌ گردشگری

    کمپین گردشگری متناسب با اهدافی که دارد، می‌تواند به شکل‌‌های متفاوت اجرا شود. در این کمپین‌ ها می‌توان از انواع بازاریابی دیجیتال و بازاریابی محتوایی برای جذب مخاطب، معرفی محصول، افزایش فروش و هویت‌سازی برند استفاده کرد.

    اما برخی از متداول‌ترین انواع کمپین‌ های بازاریابی گردشگری که توسط شرکت‌های کوچک و بزرگ اجرا می‌شود، کدامند؟

    کمپین های توسعه برند

    اگر به‌دنبال افزایش آگاهی از برند و تصویر‌سازی درست از برندتان در ذهن مشتری هستید، کمپین توسعه برند به شما کمک می‌کند. این کمپین پیام و داستان برند شما را به گوش مخاطبان می‌رساند و با هدایت تصویر عمومی برند و متمایز کردن آن از رقبا، ارزش کسب‌ و کار شما را برای مصرف‌کنندگان نمایان می‌کند.

    کمپین های بازاریابی ایمیلی

    بازاریابی ایمیلی در کمپین‌ بازاریابی گردشگری به شما کمک می‌کند تا محتوای تبلیغاتی و برند تجاری خود را مستقیماً از طریق ایمیل برای مشتریان احتمالی ارسال کنید.

    درباره بازاریابی ایمیلی در مطلب «بازاریابی محتوایی گردشگری چیست + اینفوگرافیک» بیشتر بخوانید.

    کمپین های بازاریابی UGC

    محتوای تولید شده توسط کاربر (User Generated Content)،  یکی از انواع استراتژی‌ها در کمپین گردشگری است که با نشان‌دادن رضایت و خوشحالی مشتری، باعث افزایش ارزش برند و اعتماد مصرف‌کنندگان می‌شوند.

    کمپین رسانه‌ های اجتماعی

    کمپین رسانه‌ های اجتماعی

    در کمپین های رسانه اجتماعی می‌توانید با انتشار محتوای تبلیغاتی خود در چند پلتفرم آنلاین، به طیف وسیع‌تری از مشتریان دسترسی پیدا کنید. این کمپین‌ها با اهداف خاصی مانند جمع‌آوری بازخورد مشتریان، افزایش ترافیک وب‌سایت و بهبود تعامل با برند انجام می‌شود.

    در این باره می‌توانید مقاله «فرمول تولید محتوای گردشگری در شبکه های اجتماعی» را نیز بخوانید.

    کمپین‌ های بازاریابی مستقیم با پست

    یکی از استراتژی‌های بازاریابی آفلاین، کمپین‌ های بازاریابی مستقیم با پست است. این نوع کمپین‌ها برای ارتباط آفلاین با مشتریان بالقوه از طریق ارسال نامه، بروشور، کارت پستال یا غیره انجام می‌‌شود. برخلاف بازاریابی ایمیلی که شما دقیقاً نمی‌دانید چه کسی پیامتان را دریافت می‌کند، بازاریابی مستقیم به شما کمک می‌کند تا با یک مخاطب موردنظر ارتباط برقرار کنید.

    کمپین‌ های روابط عمومی و آگاهی

    مجموعه‌ای از فعالیت‌های برنامه‌ریزی شده که برای تبلیغ یک شرکت یا برند طراحی می‌شود را کمپین روابط عمومی می‌گویند. این کمپین‌ها اهداف تجاری خاصی را دنبال می‌کنند و اغلب در چهارچوب زمانی مشخصی انجام می‌شود. با کمپین روابط عمومی می‌توانید در مرکز توجه مخاطبان قرار بگیرید.

    پیشنهاد «رسانه قطبنما»: روابط عمومی در گردشگری و ۶ کارکرد آن

    کمپین افیلیت مارکتینگ

    بازاریابی همکاری در فروش یا افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing) یکی از روش‌های پرطرفدار دیجیتال مارکتینگ در کمپین گردشگری است که به فروشندگان و سازمان‌ها کمک می‌کند تا با تبلیغ محصولات و خدمات خود در وب‌سایت یا پلتفرم دیگر، مشتریان بیشتری جذب کنند. 

    کمپین بازاریابی پولی

    بازاریابی پولی نوعی تبلیغات دیجیتال در کمپین‌های بازاریابی است که شرکت‌ها مستقیماً مصرف‌کنندگان خود را هدف قرار می‌‌دهند. در این بازاریابی، به‌جای آنکه منتظر بمانید تا مخاطبان به‌صورت ارگانیک شما را پیدا کنند، با پرداخت تبلیغات می‌توانید مشتریان بالقوه خود را هدف قرار دهید. 

    تاثیر ویدیو در کمپین‌ گردشگری

    تاثیر ویدیو در کمپین‌ گردشگری

    تولید محتوا در کمپین‌ گردشگری به اشکال مختلفی انجام می‌شود. یکی از تاثیر‌گذارترین آن‌ها محتوای ویدیویی است. ویدیو مارکتینگ، چه تبلیغ چند‌ثانیه‌ای باشد و چه فیلمی چند دقیقه‌ای، یکی از محبو‌ب‌ترین و موثرترین راه‌ها برای جلب توجه مخاطبان، به‌ویژه در مرحله رویاپردازی برنامه‌ریزی سفر است. اما چرا ویدیو مارکتینگ در کمپین‌های بازاریابی تا این حد مورد  توجه قرار گرفته است؟ 

    با شروع همه‌گیری در سال ۲۰۲۰، محتوای ویدیویی به ابزاری ضروری برای کار، آموزش، ارتباطات و سرگرمی در دنیا تبدیل شد. بر اساس تحقیقات شرکت تخصصی داده‌های بازار و مصرف‌کنندگان «Statista»، تعداد بینندگان محتوای ویدیویی در رسانه‌های دیجیتالی هر ساله رو به افزایش است و بازاریابان بیش از همیشه از محتوای ویدیویی به‌عنوان یک ابزار تبلیغاتی استفاده می‌کنند.

    تحقیقات این شرکت آلمانی در مورد بینندگان محتوای ویدیویی نشان می‌دهد که بیش از ۳ میلیارد کاربر اینترنت در سال ۲۰۲۰ حداقل یک بار در ماه محتوای ویدیویی تماشا یا دانلود کرده‌اند و پیش‌بینی‌ می‌شود این تعداد تا سال ۲۰۲۳ به ۳/۵ میلیارد نیز ‌برسد.

    از طرف دیگر، بررسی‌های شرکت تولید محتوای ویدیویی «Wyzowl» حاکی از آن است که ۸۶ درصد از کسب‌وکار‌ها از ویدیو به‌عنوان یک ابزار بازاریابی مهم برای جذب مشتریان و تبلیغ محصولات خود استفاده می‌کنند و ۹۲ از بازاریابان، ویدیو مارکتینگ را بخش مهمی از استراتژی‌های بازاریابی خود می‌دانند.

    مزایای کمپین بازاریابی گردشگری

    اگر به‌دنبال رشد کسب‌وکار خود در بازار‌های پررقیب داخلی و خارجی هستید، راه‌اندازی کمپین‌ گردشگری شما را به اهدافتان نزدیک‌تر می‌کند. این نوع کمپین های بازاریابی با تعامل قوی‌تر با مشتریان بالقوه، مسیر دستیابی به اهداف را برای‌تان آسان‌تر می‌کند. مهم‌ترین مزایای اجرای کمپین گردشگری عبارتند از:

    ۱. افزایش فروش

    یکی از مهم‌ترین مزایا کمپین گردشگری، جلب توجه مخاطبان و به‌دنبال آن افزایش فروش و سودآوری است. با کمپین های بازاریابی می‌توانید ضمن معرفی یک محصول جدید یا یادآوری خدمات قدیمی، مشتریان خود را به خرید ترغیب کنید.

    ۲. ایجاد مزیت رقابتی

    استراتژی شما در طراحی و اجرای کمپین گردشگری موجب مزیت رقابتی می‌شود و با تثبیت هویت برندتان در ذهن مخاطب، شما را از رقبایتان جدا می‌‌کند.

    ۳. کسب شهرت

    از طریق تعامل با مشتریان در کمپین‌ گردشگری می‌توانید شهرت خوبی به دست آورید و ارزش کسب‌ و کار خود را ارتقا بخشید.

    ۴. جلب اعتماد مصرف‌کنندگان

    با برگزاری کمپین های بازاریابی گردشگری متعدد و تعامل با مخاطبان، می‌توانید اعتماد آن‌ها را جلب کنید. جلب اعتماد مخاطبان به شما کمک می‌کند تا مشتریان بالقوه خود را علاقمند و درگیر نگه دارید.

    ۵. افزایش درک از بازار

    با بازاریابی موثر و جمع‌آوری بازخورد مخاطبان، درک درستی از روند‌های بازار و مولفه‌های سودآور کسب‌وکارتان به دست می‌‌آورید. این کار به شما کمک خواهد کرد تا استراتژی های بازاریابی خود را در طول زمان متناسب با نیاز‌های بازار تغییر دهید.

    تاثیر کمپین گردشگری بر احیای سفر

    تاثیر کمپین گردشگری بر احیای سفر

    یکی از مهم‌ترین تاثیرات کمپین گردشگری در احیای سفرها، در دوران همه‌گیری کرونا مشخص شد.

    در سالی که همه افراد از امکان شروع دوباره سفرها ناامید بودند، شورای جهانی سفر و گردشگری (WTTC) با راه‌اندازی کمپین «Together in Travel» توانست مسافران از سراسر جهان را با خود همراه کند. این کمپین با شعار «Travel the World. Make a difference» با هدف برجسته‌کردن تاثیرات مثبت اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی سفر‌ها بر مردم و جوامع راه‌اندازی شد و از افراد خواست تا در مورد تاثیر اجتماعی مثبتی که سفر بر مردم، مکان‌ها و جوامع وابسته به گردشگری می‌گذارد، فکر کنند.

    این کمپین مردم در سراسر جهان را تشویق کرد تا داستان‌های خود را از اینکه چگونه سفر زندگی آن‌ها را تغییر داده، به اشتراک بگذارند.

    این کمپین در همه پلتفرم‌های رسانه اجتماعی منتشر شد و کاربران با استفاده از هشتگ‌های «togetherintravel#» و «aworldofdifference#» داستان‌های خود را به اشتراک گذاشتند.

    تلاش‌های شورای جهانی سفر و گردشگری برای برگزاری کمپین گردشگری و احیای سفر‌ها ادامه داشت و سال ۲۰۲۱ با راه‌اندازی کمپین «Reunite» از کشورهای مختلف درخواست کرد تا دوباره با یکدیگر متحد شوند و سفر‌های بین‌المللی را آغاز کنند. 

    کاربرد کمپین گردشگری در توسعه مقاصد

    احتمالاً بارها با کمپین های گردشگری مختلفی که با هدف بازاریابی مقاصد و معرفی آن‌ها به گردشگران بین‌المللی و داخلی راه‌اندازی شده‌اند، برخورده‌اید.

    سوئیس با کمپین گردشگری «نوای کوهستان» و معرفی مقصد گردشگری روستای «فیرن» یا تایلند با کمپین «تایلند شگفت‌انگیر، بهشت محل کار» برای رونق سفر‌های بین‌المللی و جذب دورکاران، از نمونه کمپین‌هایی هستند که با معرفی مقاصد بکر و بالقوه به مخاطبان هدف، باعث جذب گردشگر و توسعه اقتصادی مقاصد می‌شود.

    این کمپین‌‌ها به گردشگران کمک می‌کند قبل از سفر به یک مقصد، با جاذبه‌های طبیعی، فرهنگی و تاریخی آن آشنا شوند.

    همانطور که اشاره شد کمپین های گردشگری برای بازاریابی مقاصد معمولاً با ۳ هدف اصلی انجام می‌شود:

    ۱. آگاهی گردشگران در مورد مقصدی خاص و آشنایی با ویژگی‌های توریستی آن

    ۲. متقاعد کردن گردشگران برای سفر به مقصد

    ۳. یادآوری در مورد مقصدی خاص و راهنمایی برای رزرو سفر  

    علاوه بر این، کمپین‌ گردشگری مقاصد تاثیر بسیار زیادی در کاهش تاثیر اخبار بد و پاک کردن وجه کشور در نگاه جهانیان دارد. برای مثال، کشور هند سال‌ها به‌عنوان مقصدی خطرناک از نظر جرم‌ و جنایت در میان گردشگران خارجی شناخته می‌شد. این کشور با راه‌اندازی کمپین «هند باورنکردنی» (Incredible India) توانست میراث غنی فرهنگی، تاریخی و جاذبه‌های توریستی خود را به جهانیان معرفی کند. همین امر، امروزه هند را به یکی از بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیای سفر و گردشگری تبدیل کرده است.

    اجزای یک کمپین بازاریابی گردشگری

    اجزای یک کمپین بازاریابی گردشگری

    بخش‌ های متعددی در برنامه ریزی، اجرا و نتایج یک کمپین بازاریابی گردشگری نقش دارد:

    تعیین اهداف و شاخص کلیدی عملکرد (KPI)

    هر کمپین گردشگری با هدفی مشخص، برنامه‌ریزی و اجرا می‌شود و این شاخص کلیدی عملکرد است که امکان ردیابی هدف را برای بازاریابان میسر می‌کند. شاخص‌ کلیدی عملکرد با تعیین فاکتورهای کمی به شرکت‌‌ها اجازه می‌دهد تا میزان پیشرفت خود را اندازه‌گیری کنند.

    کانال‌ های توزیع

    کانال‌ های توزیع کمپین گردشگری متناسب با اهداف کمپین و مخاطبان هدف آن تعیین می‌شود. برای مثال، اگر یک کمپین بازاریابی در شبکه‌های اجتماعی راه‌اندازی کرده‌اید، از کانال‌هایی استفاده کنید که مخاطبان شما بیشتر وقت خود را در آن می‌گذرانند.

    بودجه

    اگرچه اجرای برخی از کمپین‌ های بازاریابی مانند بازاریابی ایمیل یا بازاریابی شبکه‌های اجتماعی به بودجه خاصی نیاز ندارد؛ اما هنوز هم بودجه بخش مهمی از کمپین گردشگری و تبلیغات را تشکیل می‌دهد.

    نوع محتوا

    برای تاثیرگذاری بیشتر کمپین گردشگری باید نوع محتوای مورد نیاز برای هدف‌ قرار دادن مخاطبان را تعیین کنید. بازاریابان اغلب از چندین نوع محتوا در کمپین بازاریابی خود استفاده می‌کنند؛ برای مثال، یک کمپین برندسازی می‌تواند هم شامل تبلیغات ویدیویی باشد و هم انتشار مطبوعاتی و وبلاگ.

    تیم

    قبل از شروع کمپین، مطمئن شوید افرادی که با آن‌ها کار می‌کنید، از مهارت‌های لازم برای پیشبرد آن مانند طراحی، کپی‌ رایتینگ و ارزیابی عملکرد برخوردارند.

    دارایی‌های خلاق

    موضوعی که کمپین بازاریابی شما را از رقبا جدا می‌کند، خلاقیتی است که در طراحی و اجرای آن به کار می‌گیرید. به یاد داشته باشید طراحی کمپین گردشگری شما چه تبلیغ ویدیویی و چه اینفوگرافیک تعاملی باشد، باید متناسب با اهداف کمپین انجام شود.

    ۸ گام مهم در ایجاد کمپین گردشگری موفق

    طراحی و اجرای کمپین بازاریابی گردشگری کاری دشوار، اما بسیار ضروری در بازار پر رقابت امروزی است. اگر می‌‌خواهید تکانی به کسب‌وکار خود بدهید، آژانس‌های بازاریابی و متخصصان بازاریابی محتوایی و دیجیتالی بهترین راهنمایان برای طراحی کمپین گردشگری بر اساس اهداف و نوع مخاطبان برندتان است.

    در طراحی یک کمپین گردشگری موفق، ۸ مرحله مهم و اساسی وجود دارد:

    ۱. تعیین هدف کمپینهدف در کمپین بازاریابی گردشگری

    چرا می‌خواهید این کمپین را شروع کنید؟ اجرای این کمپین چه مزیتی برای کسب‌وکار شما دارد؟ قبل از شروع هر ایده‌ای، هدف خود را از اجرای کمپین بازاریابی مشخص کنید:

    • می‌خواهید محصولات یا خدمات جدیدی را تبلیغ کنید؟
    • به‌دنبال افزایش فروش یا آگاهی از برند هستید؟
    • می‌خواهید تعامل خود را با مشتریان بالقوه افزایش دهید؟

    اهداف شما باید مشخص، قابل‌اندازه‌گیری، قابل دستیابی، واقعی و محدود به زمان مشخص باشد؛ به اصطلاح «SMART». برای مثال، هدف کمپین بازاریابی شما جمع‌‌آوری محتوای تولید شده توسط کاربر از ۱۰۰ مشتری بالقوه در مورد محصول جدید شرکت است که از طریق هشتگ مشخص در رسانه اجتماعی اینستاگرام انجام می‌شود. این کمپین قرار است تا پایان ماه می ۲۰۲۲ ادامه داشته باشد. در اینجا کمپین شما، دارای ویژگی‌های یک هدف SMART است؛ یعنی:

    • هدف مشخص: جمع‌‌آوری محتوای تولید شده توسط کاربر
    • قابل اندازه‌گیری: ۱۰۰ مشتری بالقوه
    • قابل دستیابی: از طریق هشتگ اینستاگرام
    • مرتبط و واقعی: محصول جدید شرکت
    • محدودیت زمان: برگزاری تا آخر می ۲۰۲۲

    اطلاعات بیشتر در مورد اهداف SMART را در مقاله «بازاریابی محتوایی چیست + اینفوگرافیک» بخوانید.

    ۲. تعیین شاخص کلیدی عملکرد

    در گام بعدی، باید متناسب با کانال‌های توزیع و هدف نهایی کمپین گردشگری، شاخص کلیدی عملکرد (KPI) برای ردیابی اهداف و اندازه‌گیری میزان موفقیت کمپین را مشخص کنید. برای مثال:

    • هدف: جمع‌آوری بازخورد یا محتوای تولید شده توسط مشتری
    • KPI: بررسی هشتگ‌های رسانه‌های اجتماعی و میزان تعامل مشتریان (لایک و کامنت)
    • هدف: تبلیغ یک رویداد
    • KPI: بررسی میزان رزرو‌‌ها، فروش بلیت‌ها، تعداد کال تو اکشن‌ها

    ۳. تعیین مخاطبان هدف

    برای شناخت مخاطبان هدف کمپین گردشگری خود، در گام اول باید بدانید که کمپین شما چه مرحله‌ای از سفر خریدار را هدف قرار می‌دهد. آیا می‌خواهید مشتریان جدیدی جذب کنید یا به‌دنبال جمع‌آوری بازخورد مشتریان هستید؟

    پیام بازاریابی شما متناسب با مرحله‌ای که مخاطبان شما در آن هستند (مرحله آگاهی (Awareness)، بررسی و ملاحظات (consideration) یا تصمیم‌گیری (decision) در سفر مشتری) متفاوت خواهد بود. در طراحی کمپین باید دقیقا بدانید که برای چه کسی بازاریابی می‌کنید و نقاط درد و علایق مشتریان را شناسایی کنید.

    نظرسنجی از مشتریان فعلی و بالقوه در بازار، به شما در شناخت پرسونای خریدار کمک می‌کند.

    ۴. تعیین هویت و ایده کمپین  

    کمپین‌های بازاریابی به یک هویت بصری و چشم‌انداز نیاز دارند و بیانگر ارزش برند شما هستند. این کمپین‌ها اگرچه با کسب‌ و کار شما ارتباط تنگاتنگی دارند، اما دارای هویت مستقلی نیز هستند. برای انتخاب ایده و هویت کمپین، می‌توانید از تیم‌های داخلی و کارشناسان بازاریابی کمک بگیرید.

    ۵. انتخاب کانال‌های توزیع مناسب

    کانال‌هایی که برای کمپین گردشگری خود انتخاب می‌کنید، به مخاطب، بودجه، سطح تعامل با برند و سایر عوامل بستگی دارد. در این مرحله به کانال‌های بازاریابی خود نگاهی بیاندازید و عملکرد آن‌ها را بررسی کنید. مشتریان شما با کدام یک از آن‌ها ارتباط بهتری برقرار کرده‌اند؟ کدام کانال‌ها ظرفیت بالاتری برای تبلیغات و اجرای کمپین‌‌ گردشگری دارند؟

    پاسخ این سوالات، شما را در یافتن کانال یا کانال‌های مناسب یاری می‌کند.

    ۶. تنظیم جدول زمانی

    تنظیم جدول زمانی

    تنظیم یک جدول زمانی برای کمپین بازاریابی، به شما ایده بهتری در مورد زمان، چگونگی و تعداد دفعات تبلیغات می‌دهد. جدول زمانی خود را تنظیم و تاریخ شروع و مهلت پایان آن را مشخص کنید.

    بهتر است متناسب با بودجه، منابع و محتوایی که دارید برای هر کانال بازاریابی یک تقویم مشخص تنظیم کنید. این کار به شما کمک می‌کند تا در توزیع کمپین بازاریابی در کانال‌های مختلف تعادل را رعایت کنید.

    ۷. اطمینان از هدایت مخاطبان برای انجام یک اقدام سودآور

    هر قدر که کمپین شما تاثیرگذار باشد و توجه مخاطبان را جلب کند، بدون هدایت آن‌ها به سمت اقدامی سودآور مفید نخواهد بود. در کمپین گردشگری خود، نقاطی برای کال تو اکشن (دعوت به اقدام) و هدایت مخاطبان به صفحات فرود یا خرید محصول در نظر بگیرید.

    ۸. رصد معیارهای شاخص کلیدی عملکرد

    در طول برگزاری کمپین و پس از پایان آن، از رصد کردن معیار‌های شاخص کلیدی عملکرد (KPI) غافل نشوید. میزان ترافیک دریافتی، نرخ کلیک‌ها، تعداد رزرو‌ها یا درآمد فروش از نمونه معیارهایی است که متناسب با اهداف خود می‌توانید ارزیابی کنید.

    بررسی داده‌ها و نتایج به‌دست آمده از کمپین، به شما کمک می‌کند تا شناخت بهتری در مورد مخاطبان، روش‌های بازاریابی موثر و نیاز‌های پاسخ‌داده نشده مشتریان به دست آورید. این نتایج به شما کمک می‌کند تا کمپین‌های بعدی خود را خلاقانه‌تر و کارآمدتر طراحی و اجرا کنید.

    نمونه جذاب ترین کمپین‌‌ های گردشگری 

    «رسانه قطبنما» با توجه به اهمیت کمپین گردشگری در پیشبرد اهداف مقاصد و شرکت‌های مسافرتی، به صورت هفتگی به معرفی برترین کمپین های بازاریابی گردشگری در دنیا پرداخته است. برخی از این کمپین‌های تاثیرگذار که میلیون‌ها مخاطب را با خود همراه کرده‌اند، عبارتند از:

    ۱. کمپین تایلند

    کمپین گردشگری تایلند

    •  ۲۰۲۲، سال بازدید از تایلند

    کمپین گردشگری «۲۰۲۲، سال بازدید از تایلند»، برای احیا و تحول گردشگری تایلند در سال ۲۰۲۲ طراحی و اجرا شد‌. این کمپین بیشتر بر گردشگری داخلی تاکید دارد و هدف آن قرار دادن صنعت توریسم این کشور در مسیر رشد قوی‌تر، پایدارتر، مسئولانه‌تر و فراگیرتر بود.

    • تایلند شگفت‌انگیز؛ بهشت محل کار

    با افزایش شمار دورکاران در جهان، تایلند کمپین «تایلند شگفت‌انگیز؛ بهشت محل کار» را معرفی کرد. هدف این کمپین گردشگری، تبدیل تایلند به مقصد شماره یک برای دور‌کاران در سراسر دنیا است.

    ۲. کمپین نیوزلند

    •  رویای سفر به نیوزلند را متوقف کنید

    کمپین طنز آلود و جالب «رویای سفر به نیوزلند را متوقف کنید» گردشگران استرالیایی را ترغیب می‌کند تا رویاپردازی برای سفر به نیوزلند را متوقف و به این کشور سفر کنند. اجرای این کمپین در ماه می ۲۰۲۱ سبب شد تا نیوزلند بتواند گردشگران استرالیایی را برای انجام تفریحات زمستانی مانند اسکی، بار دیگر به این کشور جذب کند.

    ۳. کمپین سوئیس

    کمپین گردشگری سوئیس

    •  سفر به سوئیس، سفری بدون درام

    کمپین بازاریابی گردشگری «سفر به سوئیس، سفری بدون درام» با حضور تنیس‌باز مشهور «راجر فدرر» و رابرت دنیرو، هنرپیشه مشهور هالیوودی، اجرا شد‌. ویدیو این کمپین تاکنون ۵۲ میلیون بار در پلتفرم یوتیوب دیده شده و به‌عنوان موفق‌ترین کمپین‌ تبلیغاتی اروپا در سال ۲۰۲۱، در میان ۱۰ تبلیغ برتر یوتیوبی جشنواره بین‌المللی خلاقیت کن (Cannes Lions)، قرار گرفته است. کمپین بازاریابی سوئیس، این کشور را مقصدی عالی و چشمگیر و بدون نقص معرفی می‌کند.

    • نوای کوهستان سوئیس

    کمپین گردشگری «نوای کوهستان» سوئیس با هدف توسعه گردشگری روستایی در این کشور راه‌اندازی شده است. این کمپین تعاملی از طریق ارتباط چهره‌به‌چهره با افراد در یک ایستگاه قطار، آن‌‌ها را دعوت می‌کند تا با یک بلیت اختصاصی به روستای «فیرن» سفر کنند.

    تعاملی و سفارشی‌بودن دو ویژگی مهم در کمپین سوئيس است که مخاطبان را با خود همراه می‌کند.

    ۴. کمپین مالدیو

    «تجربه‌های زنده از مالدیو» یک مجموعه سریال ویژه در رسانه‌های اجتماعی است که با هدف ‌قراردادن مخاطبان سراسر جهان، آن‌ها را با فعالیت‌ها و تجربه‌هایی که می‌توانند در مالدیو کسب کنند، آشنا می‌کند. این مجموعه در قالب یک سریال ۱۰ قسمتی (هر قسمت به‌مدت ۴۵ تا ۶۰ دقیقه) در فیس‌بوک و یوتیوب پخش شده و گردشگران کشور‌های استرالیا، چین، فرانسه، آلمان و ۱۱ کشور دیگر، بازار هدف اصلی آن هستند.

    ۵. کمپین شورای جهانی سفر و گردشگری

    کمپین شورای جهانی سفر و گردشگری

    پس از گذشت بیش از یک سال قرنطینه شورای جهانی سفر و گردشگری در سال ۲۰۲۱ کمپین گردشگری با نام «Reunite» را راه‌اندازی کرد. این سازمان در این کمپین از دولت‌های جهانی می‌خواهد تا سفر‌های بین‌المللی خود را از سر بگیرند و یک‌بار دیگر با هم متحد شوند.

     این کمپین مردم جهان را تشویق می‌کند تا تاثیر مثبتی که سفر بر روح و سلامت آن‌ها داشته است، با دیگران به‌ اشتراک بگذرانند

    ۶. کمپین قطار الکتریکی لومو

    کمپین «شرم پرواز»  با هدف توسعه پایدار و کاهش ردپای کربنی مسافران، توسط آژانس تبلیغاتی خلاق Mother طراحی شده است.

    این کمپین دوست‌داران محیط‌زیست را تشویق می‌کند تا با خرید بلیت‌ قطارهای الکتریکی این شرکت، ردپای کربنی خود را کاهش دهند. قطارهای تمام الکتریکی لومو، گزینه‌ای عالی برای گردشگران پایدار و مسافرانی هستند که به محیط زیست اهمیت می‌دهند.

    ۷. کمپین میلان

    کمپین گردشگری میلان

    کمپین گردشگری میلان در سال ۲۰۲۱ با نام «بیشتر از آنچه که به ‌نظر می‌رسد، تغییر می‌کند (It Changes more than Just Look)»، با چشم‌اندازی بلند‌مدت به‌دنبال ارتقای صنعت گردشگری در دوران پسا کرونا بود. این کمپین که با رویکردی سینمایی و طنزآمیز ساخته شده بود، تلاش کرد تا تصویر شهر را برای زمان بهبود کامل دنیا از همه‌گیری به‌روزرسانی کند و تا آن زمان، در بالاترین جایگاه در ذهن مخاطبان خود باقی بماند.

    بازار هدف این کمپین، مسافران اتحادیه اروپا بود و با آوردن شادی به روزهای ناامید‌کننده و غم‌بار آن دوران، احساسات مخاطبان را هدف قرار داد و سعی کرد در ذهن مخاطب زنده بماند.

    ۸. کمپین ترکیه

    • رزرو زودهنگام برای سال ۲۰۲۲

    کمپین «رزرو زودهنگام» ترکیه، مسافران را تشویق می‌کند تا با کنار‌گذاشتن ترس و نگرانی ناشی از تغییرات ناگهانی سفر از نرخ‌های تخفیفی ویژه برای فصل جدید گردشگری استفاده کنند.

    این در حالی است که همه‌گیری کرونا و نگرانی ناشی از تغییر ناگهانی شرایط سفر باعث کاهش رزرو‌های زودهنگام مسافران شده بود. کمپین ترکیه به گردشگران جهانی یادآوری می‌کند همزمان بهبود شرایط جهانی و افزایش واکسیناسیون کرونا، وقت آن رسیده تا از تخفیفات ویژه رزروهای زودهنگام استفاده کنیم.

    • سلام ترکیه

    کمپین بازاریابی گردشگری ترکیه با نام «Hello Türkiye»، به‌دنبال تغییر نام انگلیسی این کشور و در جهت برندسازی مجدد طراحی شده است تا با فرهنگ و تمدن آن همسو باشد.

    دلیل تغییر نام این کشور در دسامبر ۲۰۲۱ به نتایج جست‌وجوی انگلیسی کلمه «Turkey» برمی‌گردد؛ زیرا با جست‌وجوی این کلمه در اینترنت، نتایج نامرتبط به کشور ترکیه به افراد نشان داده می‌شد و این موضوع، فرایندها و مراحل بازاریابی دیجیتال گردشگری را برای این کشور دشوارتر می‌کرد.

    ۹. کمپین قطر

    کمپین گردشگری قطر

    کمپین «دنیایی فراتر را تجربه کنید»، بزرگ‌ترین کمپین تبلیغاتی قطر تا به امروز بوده که با هدف آشنایی گردشگران با قطر قبل از جام جهانی ۲۰۲۲ و جذب گردشگران بیشتر بعد از این مسابقات طراحی شده است.

     این کمپین ۱۷ بازار جهانی را مورد هدف قرار داده و با طراحی شخصیت‌‌های کارتونی متحرک در نقش راهنمای تور، مخاطبان را به سفر‌های متنوعی می‌برد و آن‌ها را با جاذبه‌های تفریحی و فرهنگی قطر آشنا می‌کند.

    ۱۰. کمپین اکسپدیا

    • همه چی به عهده خودت

    کمپین بازاریابی اکسپدیا با شعار «مهم است که با چه کسی سفر می‌کنید» نشان می‌هد که اکسپدیا در تمام طول سفر همراه مسافران خود است و بر شعار تبلیغاتی خود یعنی «این مهم است که با چه کسی سفر می‌کنید» تاکید می‌کند.

    اکسپدیا به‌دنبال این کمپین، ۲۵ میلیون مشتری را به‌طور خودکار به برنامه وفاداری «اکسپدیا ریواردز» (Expedia Rewards) اضافه کرد و این افراد می‌توانند در سفرهای خود ۱۰ درصد تخفیف بگیرند و امتیاز کسب کنند.

    • بجای کالا، تجربه بخرید

    کمپین بازاریابی «به جای کالا، تجربه بخرید» توسط اکسپدیا در فوریه ۲۰۲۲ راه اندازی شد تا به بینندگان خود یادآوری کند که تجربه‌ها مهم‌ترین چیز در زندگی هستند؛ نه کالاها.

    در این کمپین گردشگری، ایوان مک گرگور، بازیگر و مسافر ماجراجو، بینندگان را به چالش می‌کشد تا تجربه‌های معنادار زندگی را که از طریق سفر به دست می‌آیند، اولویت زندگی خود قرار دهند.

    ۱۱. کمپین ایسلند

    کمپین گردشگری ایسلند

    کمپین گردشگری «آیسلندورس» یا «Icelandverse» با انتقاد از طرح‌ متاورس «مارک زاکربرگ» از گردشگران می‌خواهد بدون هدست‌های احمقانه به ایسلند سفر و همه‌چیز را واقعی تجربه کنند!

    چشم‌اندازهای زیبای طبیعت ایسلند که در این فیلم به نمایش گذاشته شده است، به بیننده یادآوری می‌کند که پس از تجربه یک قرنطینه طولانی و بسته‌بودن مرزها، دوست دارد بیشتر از همه با انسان‌های واقعی، طبیعت واقعی و تجربیات واقعی ارتباط برقرار کند و نه رسانه‌های اجتماعی.

    ۱۲. کمپین Airbnb

    کمپین تبلیغاتی Airbnb با شعار «غریبه‌ها عجیب نیستند»، به میزبان‌ها نشان می‌دهد که مهمان‌ها هیچ تفاوتی با خودشان ندارند و کاملاً شبیه به یکدیگرند. به این ترتیب، Airbnb نگرانی‌های متعدد این افراد را برای پیوستن به جامعه میزبانان این شرکت، از بین می‌برد.

    ۱۳. کمپین کره جنوبی

     کمپین گردشگری کره جنوبی

    کره جنوبی با هدف حمایت از فرهنگ و گردشگری خود، کمپین «ویزیت کره» را آغاز کرد. این کمپین بر خلاف پیام‌های کمپین‌های گردشگری دوران همه‌گیری کرونا که اکثرا متمرکز بر ایمنی و توصیه‌های سفر بود، پیامی هوشمندانه و سرشار از انرژی به مسافران عرضه کرد.

     این کمپین با نمایش بخش‌های گوناگونی از فرهنگ کره از جمله لباس سنتی کره‌ای، خیابان‌ها و ساکنان این کشور، جاهای دیدنی کره جنوبی و... نشان می‌دهد که این مقصد تا چه اندازه آماده استقبال از گردشگران است. 

    ۱۴. کمپین هواپیمایی امارات

    کمپین بازاریابی هواپیمایی امارات با شعار «سلام فردا» (Hello Tomorrow) در سال ۲۰۱۲، یک کمپین بازاریابی یکپارچه و تعاملی بود که باعث شد هواپیمایی امارات از یک برند سفر به برندی جهانی تبدیل شود که سبک زندگی و دیدگاه مردم دنیا را تحت تاثیر قرار می‌دهد‌. کمپین سلام فردا، هواپیمایی امارات را به‌عنوان ارتباط‌دهنده مردم جهان با یکدیگر و خلق‌کننده تجربیات معنادار معرفی کرد.

    یکی دیگر از کمپین‌های هواپیمایی امارات، در سال ۲۰۱۵، با همکاری جنیفر آنیستون، ستاره سریال «فرندز» (Friends) برگزار شد. هدف از راه‌اندازی این کمپین، معرفی امکانات هواپیمای A380 هواپیمایی امارات بود و حدود ۳۶ میلیون بار توسط مخاطبان دیده شد. 

    موفقیت این کمپین باعث شد تا هواپیمایی امارات بار دیگر در سال ۲۰۱۶ با جنیفر آنیستون همکاری کند. 

    ۱۵. کمپین ایالت آمریکایی اورگن

    کمپین گردشگری ایالت آمریکایی اورگن

    کمپین بازاریابی گردشگری ایالت اورگن، با شعار «اورگن، فقط اندکی اغراق‌آمیز»، کمپینی رویایی و عجیب‌وغریب است. این تبلیغ رویکردی سینمایی و انیمیشنی دارد تا فضای باز، فعالیت‌های فرهنگی و جوامع گوناگون این ایالت را به شکلی متمایز نسبت به سایر کمپین‌ های گردشگری و کمپین های بازاریابی گردشگری به نمایش بگذارد.

     این انیمیشن با استفاده از نمادهای مختلف، حس غرب وحشی را تداعی و آن را برای بازدیدکنندگان با هر نژاد و قومیتی جذاب می‌کند.

     ۱۶. کمپین جرسی

    کمپین گردشگری «Curiously British» (بریتانیایی کنجکاو) شهر «جرسی»، با هدف جلب آگاهی و علاقه مخاطبان به این مقصد در تعطیلات برای سفر در بهار و تابستان ۲۰۲۲ برنامه‌ریزی شده است.

    این کمپین به ماجراجویی در فضای باز، مناظر روستایی و ساحلی، میراث و فرهنگ، غذا و نوشیدنی اشاره دارد.

    ۱۷. کمپین Agoda

     کمپین Agoda

    پلتفرم دیجیتالی سفر «Agoda» با راه‌اندازی کمپین «Welcome Back» مسافران را به سفر تشویق و هتلدران را به جذب تقاضا تشویق می‌کند. Welcome Back  با برگزاری همزمان یک کمپین بازاریابی بزرگ در چندین پلتفرم سفر مشابه Agoda، به تبلیغ سفرهای بین‌المللی با وعده نرخ‌های پایین‌تر پرداخت.

    ۱۸. کمپین ایر فرانس

    کمپین گردشگری ایر فرانس

    شرکت هواپیمایی ایرفرانس (Air France) با انتشار ویدیویی جذاب، جاه‌طلبی، ظرافت و زیبایی فرانسه را به رخ مشتریان می‌کشد. شعار کمپین گردشگری ایرفرانس، «بردن ظرافت به نقاط اوج جدید» است و با فضای کلی ویدیو هم‌خوانی دارد. صحنه‌های این ویدیو، ویژگی‌های مختلف این شرکت هواپیمایی مانند ارائه غذاهای تند فرانسوی در طول پرواز و توجه ویژه به مسافران جوان را نمایش می‌دهد. مخاطبان هدف این کمپین، گردشگران کشورهای ایالات متحده آمریکا، کانادا، برزیل، ایتالیا و آلمان هستند.

    ۱۹. کمپین راه‌‌آهن ملی فرانسه (SNCF)

     با قطارهای SNCF، اروپا همین نزدیکی‌ است!

    در سال ۲۰۱۴، راه‌آهن ملی فرانسه (SNCF) با اجرای یک «کمپین بازاریابی تجربی»، مردم فرانسه را تشویق کرد که برای بازدید از کشورهای همسایه از قطار استفاده کنند. کمپین گردشگری SNCF، درهایی واقعی را در نقاط مختلف شهر پاریس و سر راه مردم قرار داد و آن‌ها را به باز کردن این درها دعوت کرد‌.

    وقتی‌ که افراد در را باز می‌کردند، با یک صفحه دیجیتالی روبه‌رو می‌شدند که آن‌ها را به یکی از شهرهای اروپایی، متصل می‌کرد‌. آن‌ها می‌توانستند از طریق این درها با هنرمندان حرف بزنند و نمایش اجرا کنند یا با یک گروه هیپ‌هاپ در بارسلونا برقصند. 

     ۲۰. کمپین شرکت دیزنی لند

    شرکت دیزنی لند در آستانه اکران پنجمین قسمت از فیلم «دزدان دریایی کارائیب»، یک کمپین تبلیغاتی با حضور «جانی دپ» برگزار کرد. در کمپین تبلیغاتی دیزنی لند، زمانی‌ که علاقه‌مندان در حال بازدید از جاذبه‌های این فیلم در پارک موضوعی دیزنی‌ لند بودند، جانی دپ بدون حرکت و صدا در کنار مجسمه‌های ساخته‌شده از شخصیت‌های این فیلم ایستاده بود و وقتی طرفداران خود را می‌دید، به‌طور ناگهانی شروع به حرف‌زدن با آن‌ها و حتی فریاد کشیدن می‌کرد.

    دیدار نزدیک با ستاره این فیلم، تجربه جالبی را هم برای بازدیدکنندگان دیزنی‌لند و هم برای طرفداران «دزدان دریایی کارائیب» رقم زد؛ به‌طوری‌که ویدیوی این کمپین تا امروز بیش از ۳ میلیون بار در پلتفرم یوتیوب دیده شده است.

    ۲۱. کمپین هواپیمایی ترکیش

    کمپین هواپیمایی ترکیش

    هواپیمایی ترکیش (Turkish Airlines) در یکی از کمپین‌های با زک کینگ، فیلم‌ساز و سلبریتی مشهور یوتیوبی همکاری کرده است. داستان ویدیو ۴ دقیقه‌ای کمپین «هر کی اول برسه به ورودی» (First to the Gate)، رقابت زک کینگ و جی‌جی کارول، نویسنده و بازیگر، را بر سر صندلی کنار پنجره هواپیما نشان می‌دهد. 

    این ویدیو به کمک حرکات حرفه‌ای دوربین، افکت‌های خلاقانه، ایجاد فریب‌های تصویری و کمی طنز و کمدی، مخاطب را با خود همراه می‌کند و امکانات فرودگاه استانبول و معماری مدرن آن را نشان می‌دهد.

    کمپین هواپیمایی ترکیش

    یکی دیگر از کمپین‌های هواپیمایی ترکیش، در سال ۲۰۱۲، با حضور دو نفر از ستاره‌های دنیای ورزش، لیونل مسی و کوبی برایانت برگزار شد. هواپیمایی ترکیش در این کمپین با دو سناریو متفاوت، خدمات و پروازهای متعدد و متنوع خود به کشورهای مختلف در سراسر دنیا را به مخاطبان یادآوری می‌کند.

    کمپین این هواپیمایی با هشتگ kobevsmessi# در رسانه‌های اجتماعی فراگیر و در یک سال اول پس از انتشار، ۱۰۵ میلیون بار در پلتفرم یوتیوب دیده شد. در نهایت نیز یوتیوب، ویدیوی تبلیغاتی ترکیش ایرلاین را به‌عنوان بهترین تبلیغ دهه (۲۰۱۳_۲۰۰۳) اعلام کرد.

    ۲۲. کمپین گردشگری قزاقستان

    انتشار فیلم «بورات ۲» و توهین و تمسخر مردم قزاقستان در این فیلم، بهانه‌ای شد تا هیئت گردشگری قزاقستان با راه‌اندازی یک کمپین گردشگری، این کشور را به مردم جهان معرفی کند. عبارت «Very Nice» به‌معنی «خیلی خوب»، تکیه‌کلام شخصیت بورات، به‌عنوان شعار گردشگری این کمپین انتخاب شد و در تبلیغات ویدیویی ۱۲ ثانیه‌ای آن، زیبایی‌های طبیعی، معماری و فرهنگ منحصربه‌فرد، غذاهای لذیذ، مردم محلی خونگرم و سخاوتمند قزاقستان و در واقع قزاقستان واقعی به همه مردم جهان نشان داده شد. 

    ۲۳. کمپین گردشگری نیوزلند

     کمپین گردشگری نیوزلند

    «چرا نیوزلند از تمام نقشه‌های جهان ناپدید شده است؟»، سوالی است که در کمپین گردشگری نیوزلند با حضور نخست‌وزیر این کشور، سیندا آردرن و کمدین مشهور نیوزلندی، ریس داربی، مدام پرسیده می‌شود. 

     این کمپین با شعار «نیوزلند را به نقشه برگردانید» و با هشتگ #getnzonthemap، تلاش می‌کند که نشان دهد چرا نیوزلند دائماً از همه نقشه‌ها در سراسر جهان کنار گذاشته و حذف می‌شود!

    ۲۴. کمپین گردشگری استرالیا 

    کمپین «Dundee: The Son Of A Legend Returns Home» در سال ۲۰۱۸ میلادی، پرهزینه‌ترین کمپین کشور استرالیا برای جذب گردشگران آمریکایی تا آن زمان بود. این کمپین به معنای «داندی، پسر یک اسطوره، به خانه برمی‌گردد»، کمپین بسیار موفقیت‌آمیز و خلاقانه بود که نتایج شگفت‌انگیزی نیز به‌همراه داشت.

    ویدیوی کمپین بازاریابی استرالیا از فیلم مشهور داندی و شخصیت اصلی این فیلم الهام گرفته و بازیگران مشهوری مانند دنی مک‌براید، برادران همسورث، مارگو رابی، هیو جکمن، راسل کرو، لیلا فیشر، پاول هوگان و روبی رز حضور داشتند.

    ۲۵. کمپین گردشگری ژاپن

     کمپین گردشگری ژاپن

    «JAPAN; Where Tradition Meets the Future» به ‌معنی «ژاپن؛ جایی‌که سنت به دیدار آینده می‌رود»، نام کمپینی بود که ژاپن در سال ۲۰۱۶ میلادی برای معرفی این مقصد به گردشگران اروپایی راه‌اندازی کرد. 

    در کمپین گردشگری ژاپن، وب‌سایت رسمی این کشور، ۴۵ نقطه از محبوب‌ترین مکان‌های ژاپن مانند جاذبه‌های توریستی، کلوپ‌های شبانه، کارگاه‌های صنایع دستی و بازارها را از طریق یک ویدیو سه دقیقه‌ای به مخاطبان خود نشان داد. مفهوم «آشوب سنت و نوآوری»، به‌عنوان پایه و اساس تبلیغات ژاپن و معرفی آن به اروپاییان قرار گرفت و چاشنی طبیعت و مهمان‌نوازی نیز به آن اضافه شد.

    پیشنهاد «رسانه قطبنما»:

    بازاریابی محتوایی گردشگری چیست + اینفوگرافیک

    مطالب مرتبط